Přejít na obsah

Hradlo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Hradlo

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post Vzácný
  • One Year In
  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Nasdílel by jsi schéma prosím? Mrknul bych na to drátování bych si myslím zvládnul. Možná pak nějaké to kódování bych akorát někoho potřeboval.
  2. Ahojte, chtěl jsem se zeptat jestli víte o někdo kdo je schopný udělat výměnu BCM na 090. Díky.
  3. Ahoj chtěl jsem se zeptat byl by schopný někdo udělat update Amundsena mám software 0253 PQ a chtěl bych aktualizovat na 0478. Viděl jsem, že jediná možnost jak nahrát 0478 PQ software je dát VW variantu a potom skin ze škodovky ze ZR softwaru. Úplně si na to sám netroufám nemá někdo zkušenost ?
  4. Tak nakonec jsem nějak info sehnal. Přidávám co jsem našel. Doufám, že se to tu s tou sdílností trochu zlepší. Zkoušet budu až u kamaráda na autě tak popřípadě upřesním. Zapojení pinů zde je to v němčině ale to už by snad neměl být takový problém. Levá strana je jinak než pravá tak pozor. Co se týká kódování je to trochu kostrbaté překlad z ruštiny našel jsem na https://www.drive2.com/l/616238610168969958/ Je to tam komplet, trochu jsem ten překlad translatorem učesal azbuka není moje silná stránka. Upravím jak budu dělat na autě. Momentálně tam je rozjeto více věcí tak nevím kdy to bude. 09-Centrální elektronika Bezpečnostní přístup: 31347 Adaptace - 10 Adaptační kanál Leuchte23SL HLC7- Type_Of_Load_23 Adaptace/akceptace běžné LED s OpenLoadDiagnose Adaptační kanál Leuchte24SL HRA69- Type_Of_Load_24 Adaptace/akceptace společné LED s diagnostikou OpenLoad Adaptační kanál Leuchte20BR LA70 -Typ_Of_Load_20 přizpůsobení/přijetí adaptačního kanálového světla Adaptační kanál Leuchte20BR LA70- Type_Of_Load_20 brzdové světlo již trvale nesvítí) Adaptační kanál Leuchte20BR LA70-Light_ Funktion_D_20 Chytrý z toho moc nejsem chce se podívat co je v těch kanálech jak připojím diagnostiku. Doufám, že to někomu pomůže popřípadě kdyby se k tomu někdo dostal dříve budu rád za zpětnou vazbu s kódováním.
  5. Vyřešili jste to nějak nakonec aby se lampička vzadu nezapínala nezávisle a neblikali ty ledky při vytaženém klíči?
  6. Mám stejný problém nemohl by někdo zveřejnit jaké piny kam přehodit a kódování by se taky šiklo :D Díky
  7. Odpor vážně hřeje hodně zkoušel jsem 6 a 12 ohm 25w proto jsem zvolil cestu že mi rychleji cvaka přerušovač. Jinak vše funguje. Fungují obě hodnoty. Dioda je jak jsem psal v textu Imax 10A 1000V otevírá od 1V usměrňovací. Viz. obrázek. O přechodkách vím že jsou plug and shine bude tam pravděpodobně nějaký filtr na tu PWM, ale 4300 Kč mi za ně přišlo hodně ta dioda stojí 5 Kč a jen to člověk musí předělat a nakodovat.
  8. Ahoj, rozhodl jsem se pochlubit svojí přestavbou před FL Rapida na Bi-xenon. Plus přidávám návod jak jsem vyřešil fungování světel je to v podstatě přechodka s nějakým kódováním aby nemrkali blinkry jak se tu několikrát řešilo. Vše mám popsáno na obrázku jak jsem co kódoval a co jsem jak zapojil. Řídící jednotku BCM mám 087. Jinak místo xenonových výbojek D3S jsem dal do světlometu D3S LED a svítí super. Jediné co nefunguje tak tlumení pásku z denních světel na obrysovky, ale to je známá věc. :D
×
×
  • Vytvořit nový...