Přejít na obsah

czscorpio 11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení czscorpio 11

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, tak abych to tu uzavřel, vyměnil jsem snímač otáček klik. hřídele a vačkového hřídele,všechny chyby na diagnostice zmizely a fabie si přede jako zamlada. Jinak se nemusíte bát, že vám spadne imbus,kterým se uchycuje snímač otáček klik. hřídele do setrváku,tak ne, má osazení a je vlastně součast toho snímače, takže z něho nemůže vypadnout. Toť vše.
  2. Tak jsem tu znovu, ještě než vyndám ten snímač jsem se rozhodl vyzkoušet tak trochu laicky, jestli je funkční a za běhu jsem odpojil čidlo vačkového hřídele a motor by měl zhasnout, ale to se nestalo. Tak teď jsem v rozpacích jestli ho mám vyndat. Zkoušel jsem auto ještě jednou projet,cca 12 km v pohodě, potom vyskočila kontrolka ASR a auto padlo do nouzového režimu. Po zastavení a zapnutí klíčku tam znovu naskočila kontrolka motoru a ESP. Přikládám výpis chyb,které mi vyhodila diagnostika. Předem díky za každou radu na co se zaměřit. Ps: asi půjdu dnes do demontáže čidla otáček klik hřídele.
  3. Tak už jsem ho našel(viz foto). Měl jsem ho pořád na očích,ale nenapadlo mě sundat chránící gumu abych se dostal ke šroubu. Myslel jsem, že to není on, když jsem nikde neviděl hlavu šroubu k povolení šroubu. Ale ještě to bude operace,dělám to na autě, které je na nájezdech a přístup k tomu je na houby. A mám obavy, aby mi šroub nevypadl do setrváku až ho budu vyndavat.Snad mě někdo zkušenější uklidní, že to není možné. Není totiž na hlavu šroubu vidět,budu to povolovat poslepu. 😉
  4. Zdravím, dcerka vlastní Fabii 1 1.4,16v,55kw .Při jízdě ji auto skočilo do nouzového režimu a rozsvítila se kontrolka motoru. Při napíchnutí na diagnostiku to ukázalo vadné čidlo otáček klikové hřídele. Chtěl jsem ho vyměnit, ale nenašel jsem jeho umístění. Koukal jsem zezadu u setrvačník, jsou tam tři senzory,ale žádný podobný tomu co mi nabízeli v prodejně dle VIN a všechny tyto čidla jsou na dvou kabelech a ne na třech jak mi bylo nabízeno. Může někdo fundovanější poradit kde se čislo nachází. Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...