Přejít na obsah

doktortom5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení doktortom5

Učeň

Učeň (3/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Collaborator Vzácný
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobrý den,rád bych se zeptal jestli má někdo zkušenost s připojením telefonu Samsung k android autu.od verze S23 to nějak bohužel nejde a nenašel sem jestli to už funguje.pripojeni na volání funguje ale zrcadlení tel ne.mam superb 3 2015.diky
  2. Mám dotaz,podařilo se už někomu rozchodit AA s S23 Ultra???
  3. displej jeste nemam,shanim koukam na netu na nejakou slusnou cenu ale zatim nikde nic,vse kolem 10tis.uz se do dalsich veci nebudu poustet a necham to na nekom kdo tomu rozumi daleko vic nez ja.
  4. jj uz to prdim,tohle uz je vyšší divčí jak se říka a zas tomu tolik nerozumim :) jen musim sehnat nekoho kdo mi za rozumne penize ten patch na 2.5 udela.nezna nekdo nekoho tady na ostravsku-opavsko???
  5. viz foto.hodil sem na to pak 1433 a vse v pohode,kdyz se podivam co mam nainstalovane tak vidim ze 1433 ale v servis modu mam jen moznosti software update nebo Hmi version nic vic.
  6. k tomu soupisu se v tom radiu dostanu jak???momentalne se tam snazim dostat tu mezi verzi 0318 ale napoprve mi to zahlasilo nejakou chybu tak to zkousim znovu a uvidim.
  7. Náhodou neví nekdo jestli se da nekde sehnat flash z 2 na 2.5 na netu???protoze chtit za prehrani softwaru 5-7tis mi prijde,a nejenom mi, jako celkem dost
  8. prave ze mirrorlink se mi nedokaze spojit s mym tel tak sem myslel ze tou akualizaci se vse napravi.je to superb v plne palbe tak bych se divil kdyby to neumel.ale nevyznam se v tom az tak tak nebudu delat chytreho :)
  9. komunikuji uz dva dny s jednim tim cinským prodejcem ktery se snazi pomoct a porad se ptal jak vypada radio,jake ma koncovky apod a dneska mi poslal ze na to propojeni s cantonem by mel byt tenhle kablik.jestli sem to dobře pochopil tak ten kablik by mela byt opticka redukce s jejich radia na canton.nevyznam se v tom tak nevim nechce se mi riskovat dat tolik penez za radio a nevedet jestli to funguje.a co se tyka te kvality nesmi clovek kupovat ty levne zakladni ale rozhodne ty drazsi ktere uz kvalitu maji.
  10. prave ze sem pred rokem koupil supa 3 ale puvodni majitel se o aktualizace vubec nestaral,takze si myslim ze ta verze tam je od vyroby.tak sem nahodil nove mapy ale ze se da jeste aktualizovat nejaky software apod sem netusil.a v te stare verzi se nedokazu pripojit na mirrorlink,coz uz dneska vlastne ani neni jak sem se docetl tudiz tam nemam android car atd.takze pro me to bude si myslim celkem dost podstatne :)
  11. sry uz sem si vsiml ze sem ve spatne sekci :) ted jen najit kde tu "mezi" verzi najit :)
×
×
  • Vytvořit nový...