Přejít na obsah

thesecond

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení thesecond

Přispěvatel

Přispěvatel (5/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Vzácný
  • Reacting Well Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • One Month Later

Nedávné oznámení

58

Popularita

  1. Je to vada z výroby, tak snad to sem patří. Nefungoval mi měnič na 230 V za který jsem připlácel. Zjistil jsem to už v létě, ale dokopal jsem se až s kontrolou ve 30 000 km. Autonova Brno - vyřešeno v rámci garanční opravy zdarma. Byla žvejklá a poškozená kabeláž k měniči ve středové konzoli. Přímo v servisu uznali, že to musí být vada již z výroby. Zajímavé, že to neotestovali než to pustili z Kvasin. Každopádně tedy konečně funkční. V pondělí přivezeno, v úterý po obědě bylo vyřešeno.
  2. Autonova Brno. Sup 1.5 tsi ve 30000 km prohlídka, olej, olej filtr, spodní víčko, stěrače a práce 6045 kč vyfakturováno na leasingovku.
  3. A to je datum naplánování, nebo jen odhad v systému? Měl jsem úplně to samé auto vyjma DSG, objednané v dubnu a skákalo to sem a tam od října 22 až do prosince 23, nejčastěji tam byl květen 23, nakonec vyrobeno v listopadu a v lednu jsem spokojeně přebíral s tím, že 2. ledna se ještě nevědělo kdy ho vůbec vyrobí (a to už bylo dávno vyrobeno) a 4. ledna bylo auto u prodejce. Takže nepropadat smutku a depresím, věřím, že se vyrobí dříve, mají v tom bordel, takže to že něco píšou neznamená, že to tak bude.
  4. K tomu co píše Testy mám jen, že kdybych si teď konfiguroval svého již dodaného Sportlina viz výše, tak by stál místo 905 tisíc, za které jsem objednával, rovných 999 tisíc a navíc by měl pouze DSG, jinak naprosto totožné auto.
  5. Tak pánové kolegové, hlásím, že jsem se v pátek dočkal. Kolem oběda jsem dostal email, okamžitě jsem si domluvil termín s dealerem, že to ještě ten den odpoledne zmákneme předat a za 10 minut jsem seděl ve vlaku do Prahy 😁 dealer na mě čekal v Praze na nádraží, co více si přát a za 10 minut jsme byli v salonu. Mazlík tedy každopádně přebrán a zajíždíme. Dostal jsem ještě info a mám k tomu certifikát od řízení kvality z Kvasin, že vše trvalo o měsíc déle, neboť si ho vybrali jako zkušební kus na rozšířené zkoušky kvality. V salonu mělo najeto 45 km, s tím se asi dá přežít. Podrobnější info o mazlíkovi budu přidávat do správné sekce, již má své vlákno. Na závěr ještě jednou krátce shrnutí. Začátek dubna 2022 objednávka, 2.11.2022 vyrobeno, 4.1.2023 doručeno na Porsche Praha Smíchov a 20.1.2023 se všemi oficialitami přebráno.
  6. A aby toho nebylo málo, máme tu zdražení. Ceníky zatím nevidím, že by byly změněné, ale konfigurátor hlásí, že prochází aktualizací cen. Zde přikládám přehled cen z iDnes premium:
  7. nevidím změny v ceníkách, ale konfigurátor už hlásí, že probíhá aktualizace cen. Zde přikládám z iDnes premium článku přehled zdražení:
  8. Obecně souhlas, na druhou stranu, jestli generačně bude nový Superb vycházet z techniky co je v OIV, tak nejhorší mouchy už jsou pomalu snad odladěny. Se Superbem a Kodiaqem jsou opatrnější a facelifty ještě udrželi v konzervativní podobě, za což jsem rád, a Octavie jim mezitím prošlapává cestu. Prvních kusů bych se bál u kteréhokoliv auta, ale věřím, že SIV se z porodních bolestí nebude léčit tak dlouho jako Octávka, ale to už jsme offtopic. @Qwuiddo až budou nějaké novinky s dodáním, tak se poděl, držím palce.
  9. Omlouvám se za další spam, dnes mi přistál od dealera email, že auto stojí v Praze a chtějí moje fakturační údaje kvuli vlastnímu doplatku, který byl předem domluven. Přišlo jim prý kolem 20 aut a rádi se toho zbaví co nejdříve, ale prý mají momentálně nemocné techniky a nemůžou slíbit, jak dlouho bude trvat celé papírování a příprava. Leasingovka má na potvrzení a zprocesování 14 dní. Takže rychlá sumarizace, Superb Sportline 1.5 TSI liftback, manuál, šedivá, cenová nabídka ze 6.4.2022 potvrzena o pár dní později. Vyrobeno pravděpodobně někdy před Vánoci a přebírání snad konec ledna, možná průběh února, uvidíme.
  10. Tak jsem si s prodejcem dnes zavolal a prý je objednávka již zafixovaná, že nelze měnit a zaplánované na výrobu je na přistí týden s tím, že prý ma výroba asi 3 týdenní skluz, který to nezapočítává. Prodejce se domnívá, že do konce ledna by mělo být vyrobeno a já k vyzvednutí někdy průběh února, nejpozději do konce února, neboť tam jsou ještě papírovačky s firmou, leasingovkou, objednávka zimních pneu a přezutí a tak dále. Tak snad mi už moji radost nic nepokazí a v únoru zakládám supíčkovi vlastní téma.
  11. To teda abych tomu svému taky zavolal, ale zkusím to vydržet až do nového roku :D to čekání je nervydrásající
  12. Tak super, další do party. Jaká konfigurace? Jakou jsi měl v cenové nabídce předběžnou čekačku?
  13. Tak zakončuji svůj osmý měsíc čekání na šedivého sportlina. S dealerem jsme si jen potvrdili, že pod stromeček už nebude a mám zase zavolat v únoru. V systému prý vidí i historii vývoje předpokládaného termínu výroby. Pohybovalo se to od 10. do 30. týdne 2023, nyní je ustáleno na 25. týdnu. Budu hlavně rád, když se to nebude více protahovat. Do května už to nějak přežiju, ale nevím co je zrovna na tom mém tak speciálního, téměř základní sportline, kterého tady spousta lidí hlásila za těch cca 8, 9 měsíců. Co mě taky zaujalo a potvrzují to i tvrzení zde na fóru, že prý jim škodovka spoustukrát pošle auto, které vůbec nečekají a o kterém ani nemají informaci že by mělo být vyrobeno. Kolegyni takhle nečekaně přivezli Karoqa style po 6-7 měsících i když jí říkali minimálně rok. Jiný kolega naopak už přes rok čeká na Octavii style a žádná indicie, že by se výroba a dodání mělo blížit...
  14. Tak to teda doufám, že pohnou s tím mým dubnovým sportlinem. Gratulace @FreeCZman
  15. @Mall dříve to tuším podmínka byla, u supů po FL už by kamera měla mít ostřik i bez zadního stěrače. Tak snad to v rámci katování kostů v MR2023 zas neodstranili
×
×
  • Vytvořit nový...