Přejít na obsah

roman.semora

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem roman.semora

  1. já měl v příplatku nezávislé topení kam patří i větší počáteční plnění nádrže; po nastartování u dealera jsem měl dojezd tak 10km.
  2. Nesouhlas, já auto platil převodem den před plánovaným vyzvednutím a peníze k dealerovi dorazily v den vyzvednutí dopoledne. Objednával jsem vlastní konfiguraci. Tchýně 14 dnů zpět kupovala skladovku Karoqa z nabídky dealera a platila na místě kombinací karty+okamžitým převodem. V obou případech jsme odjížděli s techničákem.
  3. Objednáno stejně jako ty 8/21; Liftback + Canton + RS (akorát benzín) + DSG,.. výroba 10/22 a dokončení/dodání 12/22.
  4. @PatMikInformace o stavu objednávky mi šly vždy od dealera. Vidí tam nějaký předpoklad (to je ten tvůj 40KT/23), pak zaplánování výrobou, zahájení výroby a dokončení výroby.
  5. Já se dočkal po cca 16 měsících, dnes po 1500km se mi svévolně restartoval infotaiment, jinak funguje vše suprově. Jen jsem teda ještě nerozchodil virtuální pedál, tak ten posoudit nemůžu :D
  6. Pánové, tak se poštěstilo a po 16 měsícíh jsem včera skutečně vyzvedl objednané auto. Zatím mám za sebou cca 100km od dealera. Co jsem si všiml oproti O4 2020 - ukládací prostor pod loketní opěrkou je o krapet menší a plytší, stále je ale dostatečný pro drobnosti; elektricky ovládané víko kufru je mnohem tišší až ten mechanismus nejde téměř vůbec slyšet. Dostal jsem auto na antracitových Altair kolech, ikdyž v konfigurátoru a k edici 120 let motorsport měly být černé a tak nějak jsem se na ně dost těšil, jinak má auto vše co bylo objednáno, i černé koncovky sportovněji laděného výfuku.
  7. Mému dealerovi tvrdili ze ŠA někdy v průběhu/koncem Listopadu, že žádná auta kompletovat do konce roku nebudou a ať neočekávají dodávky. A před týdnem tam složili moje auto.
  8. Před chvílí telefonát od prodejce, že auto složili na salónu. Jo, konečně po 14 měsících, a teď záludná otázka - vydržet do nového roku a mít v techničáku o rok mladší auto, díky uvedení do provozu 2023? Popř. mě napadla možnost vyzvednout po 20.12., deset dnů jezdit na převozkách a zaregistrovat hned z kraje Ledna. Ovšem máme v plánu nějaké cesty do zahraničí mezi svátky autem a to na převozkách nemůžu. Jo a ještě detail, že stále nemám prodanou skladovku co jsem před půl rokem pořídil. Někdo nějaký tip na dealera co nabízí férovou cenu, popř. aktuálně poptává nějaké RS do sortimentu? Klidně pm, děkuju. Komplet příběh - objednávka 25.8.2021; zahájení výroby 27.9.2022; výroba vozidla tuším 8.12.2022; složeno u dealera 15.12.2022; cenová garance i výše slevy zachováno - objednával jsem RS 2.0. TSI, 120 let motorsport + webasto a volant.
  9. No tak máš pravdu, šlo to v Září do výroby, díky za opravu.
  10. Opět klíčím naději - právě telefonát od dealera "vůz byl vyroben 8.12., čekáme na distribuci". Jen doplním, objednáno 8/21, párkrát oddáleno datum výroby, nakonec zahájení výroby 27/09/2022 a vůz odstaven jako nekompletní. 08/12/2022 dokompletace auta. RS TSI DSG, 120 let motorsport, černá barva, webasto + vyhřívaný volant + snad nějaký paket s bezdrátovým dobíjením atd., už ani nepamatuju po té době :D
  11. Tyvole, "když to půjde dobře". Takže budeme rádi když stihneme začátek letní sezóny.. Taky mám rozpracovaný kousek, akorát teda z 27/9; a to jsem si říkal že super, že jde do býroby, že teď se kompletujou celá auta ':D
  12. Podle VIN vím, to bylo někde x desítek stránek zpět a můj případ je právě taky info od dealera, že VIN nevidí, dokud není vyrobeno..
  13. @Hamman Podle čísla konfigurace asi nedohledáš nic konkrétního, že? Že bychom ti tu s čekajícími kolegy vytvořili náplň práce na jedno odpoledne :D
  14. Přidám do statistiky - mám začátke výroby W39, stále nedokončeno. Dealer říkal, že mají od ŠA info, že do konce roku auta hotová nebudou; jiný zdroj ve ŠA říkal, že v systému vidí nějaký hrubý odhad s dokončením na konci Listopadu.
  15. Tak dnes info od dealera, auto stále není zkompletované a mají info ze Škodovky, že se rozpracované auta do konce roku kompletovat nebudou. Moc mi to nedává smysl když výroba jede, zjišťuju ještě přes číslo komise u známého ve ŠA, pokud to nebude nějaké tajné info tak dám vědět update. edit// jó taťkovi jsem o prázdninách objednával Dustera v plné, dodání prý 27.10., že se jen upraví konfigurace + 14 dnů prostor pro dokompletování tažného atd.; 27.10. mi poslali fakturu k doplacení a včera jsem to vyzvedl.
  16. Já bych na FL nečekal, minimálně RS výbavy bývají se spožděním a nevím jak u Scouta, ale cenově je to ještě vyšší třída než RS.
  17. Řešilo se výše, ta komise má více stavů: předpokládaný termín výroby (to jsou ty kalendářní týdny); potom zaplánování výrobou (podle zkušeností stav, kdy už auto má nějaký pořadník že půjde na linku); datum zahájení výroby,.. Jednoduše nikdo z nás neměl hned zaplánováno do výroby. Takže tvůj stav je úplně ok, jen bohužel budeš z těch, kteří čekají déle než je průměr. Moje auto bylo zaplánované až rok po objednávce a o další měsíc později byla zahájená výroba (27/9); btw doteď ho nemám a nemám ani žádné info od dealera. Toho ale raději neurguju, protože stále nemám prodanou skladovku O4 RS kterou jsem na ten mezičas pořídil.
  18. průser je v tom, že to je pořád pouze předpoklad :/
  19. Nezávislé topení by rozdílovou položkou být nemělo. Mám konfiguraci z 8/21 a během 8/22 jsem přidával právě nezávislé topení, a 2.9. jsem měl zaplánováno výrobou , pak 27.9. zahájení výroby. Leda, že by nezávislé topení byl naopak urychlovač :D Canton mám v základu a asistovanou jízdu 2.0 top. Ale dost spekulujeme, za 54 stránek tady nebylo žádné relevantní info o tom, jakým způsobem se auta do výroby plánují.
  20. Já přidával do konfigurace nezávislé topení cca 12 měsíců po objednání; dealer to nejdříve komunikoval s výrobou a ti mu potvrdili že to ještě jde, pár týdnu na to bylo auto zaplánováno do výroby.
  21. Mrtvý úhel se už dává zboku do zrcátka, ne na sklíčko. Nebo to je jen u některých verzí? edit// že já vždy píšu než čtu :D Je to pod tím odkazem, akorát to teda nezáleží na mrtvém úhlu, ale na asistentovi změny jízdního pruhu.
  22. Na ty kola jsem se díval na shopu, vypadají parádně. To v konfiguraci nebylo ne? edit\\ už koukám ve tvém vlákně
  23. Aktualizace stavu - 3.9. zaplánováno výrobou; 27.9. zahájení výroby. VIN údajně k dispozici ještě není (alespoň ne pro prodejce).
  24. Podle těch tabulek co jsme psali jsou tam dvě pole skrz plánování: 1) předpokládaný výrobní týden - informace kterou dostaneme všichni po objednání, je ve formátu kalendářních týdnů; 2) zaplánování výrobou - když už auto skutečně půjde na linku a má nějaké orientační datum (každopádně toto se nerovná zahájení výroby, konkrétně já tam mám posun už 14 dnů a ještě nezahájenou výrobu); a pak teda 3) zahájení výroby; 4) vyrobeno - dle @Hamman stav kdy je auto kompletní a nic mu nechybí
  25. Aktualizace po týdnu - vozidlo zaplánováno výrobou, ale nemá informaci o zahájení výroby ani VIN, tuším tu měl stejný stav @iphonik4 - jak ti to vůbec dopadlo, pořád čekáš? Kdy jsi měl zaplánování výroby?
×
×
  • Vytvořit nový...