Přejít na obsah

HonzaW

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem HonzaW

  1. Zdravím, již několikrát jsem při parkování zaregistroval zápach v kabině. Nejprve jsem myslel, že jsem nasál nějaký smrad z venku, ale dochází k tomu opakovaně. Vypozoroval jsem, že když zařadím zpátečku a povolím brzdu, do kabiny se dostane zápach podobný tomu, jako když se pálí bakelit. Při dalším řazení během parkování k tomu nedochází. Zápach se neobjeví hned po zařazení, ale až povolení brzdy. Mám automatickou převodovku. Má někdo podobnou zkušenost? Co by to mohlo být? Díky Honza
  2. Zdravím, Přečetl jsem celé vlákno této diskuze a stále mi není jasné, jaké je nejlepší řešení pro vysušení klimatizace na konci jízdy. Vypnutí A/C nevypne kompresor, takže k úplnému vysušení asi nedojde. Pokud klimatizaci zcela vypnu tlačítkem OFF, tak se zastaví kompresor, ale i ventilátory. Tzn. stejný efekt, jako když vypnu motor. Zatím vypínám před koncem jízdy A/C. Pokud klima nechladí, tak se snad alespoň trochu vysuší i když ne úplně. Jaká je váš názor/zkušenosti?
  3. Zdravím, Narazil jsem na problém s mapami v android auto. V google mapách se mi nezobrazují vlastní seznamy míst z Uloženo. Zobrazují se pouze seznamy Oblíbené položky, Chci navštívit a Místa s hvězdičkou. Stejně tak v mapy.cz se mi zobrazují jen místa, která jsou uložená v Moje mapy, ale vlastní složky nevidím. Existuje nějaký fígl, jak si vlastní složky v mapách zobrazit? Zatím to řeším v google mapách tak, že si, místa zkopíruji do složky Chci navštívit. Ale to není ono.
  4. Špatně jsem se vyjádřil. Myslel jsem průtok media a ne spotřebu. Ale Martab uvádí, že se jedná o zvýšení spotřeby motoru. Takže můj tip je už irelevantní.
  5. Co znamená tento údaj na displeji? Jedná se o objem spotřebovaného chladícího media za hodinu? Děkuji za odpověď.
  6. HonzaW

    Výroba

    @Camel80 Mám Style 1,0 TSI 81kW, DSG, Modrá Race + Simply Clever Packet + Ochrana Cestujících + Packet Extra + Dvojitá podlaha v zavazadlovém prostoru
  7. HonzaW

    Výroba

    Zdravím, již brzy se stanu novým majitelem nové Scaly. V pátek mi dealer potvrdil, že ji již obdržel z výroby. Objednáno 22.9.2021. Tzn. dodáno za 268 dní. To je skoro jak těhotenství. :-) Takže je malinko nedonošená. Snad bude v pořádku :-D Scala Style 1,0 TSI 81kW - automat.
  8. U mého prvního auta jsem péči o lak podcenil a bohužel se to na něm projevilo. Teď budu mít novou Scalu, tak nechci opakovat stejnou chybu a bude o něj víc starat. Bydlím na sídlišti, údržba u chodníku není zrovna pohodlná. Ruční mytí a voskování přenechám odborníkům. Hlavně už žádná kartáčová myčka!
  9. Nahrazuje keramika voskování? Nebo se i lak ošetřený keramickou ochranou musí ještě voskovat? Za jak dlouho možné nové auto navoskovat nebo nanést keramickou ochranu? Ještě platí, že lak musí vytvrdnout? Díky
  10. Díky za názory. Polepit jen část auta folií mi nedává smysl. Chci zachovat lak na celém autě. Do folie na celé auto se mi nechce.
  11. Zdravím, jsem zde úplným nováčkem. Za pár týdnů bych měl obdržet novou Scalu. (Moje první Škodovka a moje první úplně nové auto). Uvažuji o keramické ochraně laku, aby co nejdéle vydržel. Má s tím někdo z vás zkušenosti? Mám pár otázek: Může se ochrana aplikovat na úplně nový lak nebo se musí čekat na vytvrdnutí laku? Je lepší keramická ochrana nebo pravidelné voskování? Je potřeba lak s keramickou ochranou pravidelně voskovat nebo stačí tekutý nanovosk při mytí? Díky za vaše názory.
×
×
  • Vytvořit nový...