Přejít na obsah

Falcox

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Falcox

  1. Jo jo, byl to setrvačník. Po výměně vše ok. Ale byly to obstrukce to se skodovkou řešit
  2. Teď jsem se bavil s jedním mechanikem a já jsem si to pak taky uvědomil. Ty vibrace závisí pouze a jen na otáčkách motoru. Děje se to při jakékoliv rychlosti a stupni. Takže ano, někde bude silentblok v pytli a jak se při deceleraci nahne motor dopředu, tak to v rozmezi 2-3k otacek zacne vibrovat. Moc děkuju za radu. Proč tu výměnu nikde nepíšou to nevim. Zaměříme se na toto.
  3. Ahoj jezdím Superbem 2.0 TSI 200 kw r.v. 2019 a po zrychlení a následném sundání nohy s plynu v rozmezí 2000‐3000 otáček vozidlo začne vibrovat do volantu. Děje se to na všechny převodové stupně, ale ne vždy, proto je velmi složité závadu dokázat. Předvedu to jednou a podruhé, když se o to pokusím, se to nestane. Nejvíce je to poznat na sportovní režim, ale děje se to na všechny režimy. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Vozidlo má 135000 km a je ještě v záruce. Problém je, že autorizovaný servis stále říká, že se závada neprojevila. Dekuju za všechny tipy
  4. Ahoj, nemá náhodou někdo zkušenost s Launch controlem? Ze zacatku to bylo ok, delal jsem to od te doby co ho mam (2 roky) asi 6x ale ted kdyz jedu delsi trasu a spustim Launch control, tak pri pusteni brzdy to cukne, otacky stoupaji ale auto netahne. A az cca pri 5000 ot/min to zacne tahnout. Kdyz vypnu motor a opet nastartuju, tak to funguje. Nevite nahodou cim by to mohlo byt? Spojky, elektronika?
×
×
  • Vytvořit nový...