Přejít na obsah

Mavok

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Mavok

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Year In
  • Collaborator Vzácný
  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Dělá mi to podobné Scout O4 2.0 TDI 110KW přesně v situacích, jak popisujete, krom vibrace do plynového pedálu je to i slyšet. V servisu jsem se ptal, jestli je to vlastnost nebo možná závada...prý u těchto věcí, které se dějí jen občas, to téměř nelze zjistit a definovat příčinu.
  2. Momentálně vyčkáváme, zda se vrátí Area View do nabídky. Případně pak objednání nového vozu s Area View a odkup současného za zvýhodněných podmínek. Takže řešení je nejisté s otazníkem. Jinak čeho jsem si všiml, nyní jde nově objednat el. ovládání sedadel bez nutnosti dokoupení top ergonomických sedadel. Jinak ten Scout sám o sobě je super a jsem moc spokojen, jen vždy při parkování mám hořkost na jazyku :D.
  3. Zanášeli jsme to do originálu předávacího protokolu, který si nechával prodejce. Prodejce je ochotný a snaží se nalézt řešení, nicméně Škoda vypadá neoblomně. Navíc tento krok udělali u všech aut plošně (minimálně u těch co, šly do výroby začátkem roku) a dle prodejce k tomu docházelo i dříve u všech typů aut. Viz zmíněný případ, že MS přišlo bez MS výbavy nebo Monte Carlo bez Monte Carlo výbavy...bez jakéhokoliv varování výrobce.
  4. Měl jsem mít paket Asistovaná jízda 2.0 Premium v hodnotě 58 000 kč. Od paketu Asistovaná jízda 2.0 (bez přívlastku Premium) za 46 000 kč se lišil pouze tím Area view. Rozdíl v ceně byl právě těch 12 000 kč. Vše jsme dohledávali zpětně na místě, protože prodejce také nevěděl, že jim dodali vůz bez objednané a zaplacené výbavy. Na místě mi pak nabídli vrácení peněz a odstoupení od smlouvy a objednání nového vozu, ale již za novou cenu. Tím bych prodělal více než těch 12 000 kč. A hlavně navíc Area view je stále nedostupné. Auto jsem si převzal s tím, že věc zkusíme nějak dořešit. Tím jsem vlastně souhlasil s absencí výbavy, nečekal jsem ale takový podraz a otočení se zády od Škody. Navíc Area view byl důvod, proč jsem vybíral tak drahý paket, kde jsou i drahé nesmysly, které nepotřebuji, jako parkovací asistent apod.. Samotný Area view zvolit nešel. Přemýšlím nad dalším postupem, pokud budete mít někdo podobnou zkušenost, dejte vědět.
  5. @Chloop Ano to je můj případ a dnes jsem dostal k nedodanému (a zaplacenému - 12 000 kč) Area view vyjádření od prodejce: "Dobrý den, bohužel pro Vás nemám dobré zprávy. Výbava Area View byla odebrána z důvodu chybějících komponentů a bohužel ani v současné chvíli ji do vozu nelze objednat. Bylo přistoupeno k plošnému odebrání této výbavy, bohužel ale bez nároku na cenovou kompenzaci." Takže si ŠKODA nechala mých 12 000 kč a naser si. Tohle je asi odměna za to čekání.
  6. Přesně tyto varianty se nabízely a nabízejí. Auto jsem převzal a řeším to dodatečně, jelikož nepřevzetí auta a případné odstoupení od smlouvy je momentálně výhoda pro prodejce a nikoliv výhružka, to auto se dá prodat nyní daleko dráž, než byla původní cena. Zrovna kvůli 360° kameře jsem volil paket, kde jsou i věci, které bych nepotřeboval...ty samozřejmě v autě nechybí :D .
  7. Tak Scout převzat po rozleštění laku, nicméně v autě chybí 360° kamera a Škoda dělá mrtvého brouka. Žádná zmínka, že dodává vůz bez zaplacené výbavy. Konkrétně zde byl příplatek 12 000 Kč. Chápu problémy s nedostatky dílů, ale tohle jednání mi přijde za hranou, když si nechají zaplatit něco, co nedodají. Prostě nedodržení smlouvy. Na možnostech řešení pracujeme s dealerem. Nemáte někdo podobnou zkušenost?
  8. Tak jen pro info ohledne poskozeneho laku pod folii....pry je to hromadny problem u odstavenych vozu a resi to pouze rozlestenim. Slevu tedy nelze zadnou uplatnit. Poradne pri prebirce kontrolujte lak na nakladove hrane, tam by to melo trpet nejvice.
  9. Radši bych ještě nějaký týden počkal a dostal auto rovnou z pásu, než to které půl roku stálo na slunci a je již po servisní opravě. Spíš to je i podnět, aby ti, kterým auto stálo odstavené, při přebírce pořádně zkontrolovali lak. Lze předpokládat, že mé auto nebude jediné s tímto problémem.
  10. Tak přibrzdím optimismus, který jsem se tu snažil šířit. Prodejce si dnes po odstranění ochranných fólií všiml poškozeného laku, zřejmě od dlouhého stání (od února) na slunci a Scout pojede zpět do MB na reklamaci a přelakování.
  11. Tak abych také rozšířil optimismus. Scout 110kW, lava, ještě i 360° kamera ... Od února čekal odstavený na dveřní výplně. Poslední zaplánovaní 25kt, kompletován tento týden. Příští týden předání. Hodně štěstí všem, co ještě čekají.
  12. Objednaný Scout čeká odstavený od února na výplně. Kompletace měla být 25KT, dle prodejce zatím stále nekompletní a nový termín není stanoven.
  13. Vám, co teď posouvali termín, jedná se o auta, co jdou do výroby od začátku nebo o kompletace rozdělaných?
×
×
  • Vytvořit nový...