Přejít na obsah

GhostPhider

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem GhostPhider

  1. Vše jsem zkontroloval už nevím co . Oleje je tam dost a stále nic akorát mi furt chrčí servo a když otočím volant doprava asi ta k 5 cm tak auto začne slabo couvat a někdy když jedu tak 100 metru na jedničku zastavím dám tam zpátečku tak auto zarve dozadu tak dva metry a zase nic já už nevím co s tím.
  2. Mi to taky dělalo u 1.6 GLX byly špatné stírací kroužky výměna stála okolo 4500 Kč.
  3. Zdravím , mám takový problém mám Octavii I rv.2001 motor 2.0 benzín 85 Kw s automatickou převodovkou.Auto jsem koupil jako nepojízdné po nehodě na předek . Odnesla to jen přední výztuha a chladičová stěna k motoru to nedošlo . Jak jsem sundával tu rozbitou stěnu tak jsem zavadil o víčko nalévacího ventilu oleje do převodovky a vychrstlo asi tak deci oleje . Říkal jsme si ta trocha nevadí , ale potom co jsem auto nastartoval auto necouvalo má najeto nějakých 139 000 Km přece to nemůže byt opotřebovaná převodovka . Může to být tím olejem ? A další otázka pokud ano co tam mám nalít a kolik ? Nikde se to nemůžu dočíst každý říká něco jiného. Děkuji za rady.
  4. Ahoj , mám taky 1.6 MPI otáčky mám při volnoběhu taky nízké , občas mi to taky při přeřazování cuká,někdy při zahřátém motoru otáčky spadnou natolik , že se začne celé auto třepat, tak nevím , byl jsem s tím v servise a tam mi řekli ,že je to běžné a nejde to nijak opravit, že si vše vyhodnocuje řídící jednotka a tu prý neovlivní.Mám rok 2008.Tak se s tím prostě musíme smířit.
  5. OK podívám se na to díky.
  6. Ahoj chlapi mám Octavii I 1,6 55 kw a problém dneska jsem jel a z ničeho nic mi ručíčka ukazatele teploty vyleěla až do červeného a auto mi začalo chcípát a vžydcky jsem to musel nechat schladnut a zase jsem ujel kousek a tak furt co to může být chladící kapaliny mám dost tak nevím díky.
×
×
  • Vytvořit nový...