Přejít na obsah

vvss

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení vvss

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. A co znamená rozházená jednotka elektroniky konkrétně? A přesně - když člověk zcela přesně neví co dělá, tak bych si tipl, že to není chyba aplikace..
  2. @kvetosm Ano, také bych řekl, že u @Lancelot byl problém spíše v tom, že Corner fungují v režimu Auto a až se rozsvítí klasické potkávačky. Souhlasím, že těžko říct, co přesně Car Scanner dělá. Na druhou stranu, nastavil jsem s ním všechno možné, má Longcoding, dokonce pro světla má i možnost měnit Adaptation, takže to považuju za poměrně schopnou aplikaci :-) A proto je tu tahle diskuze - třeba se s tím někdo jiný setkal a dokáže poradit :-)
  3. Ahoj, věděl by někdo kde, respektive zda to vůbec Car Scanner umí - nastavit povolení nastavení automatického zamykání při rozjezdu v Infotainmentu? Položku tam sice mám - ale když na ni klepnu - zobrazí se mi "Tato funkce není dostupná". Samotné zamykání mi funguje, ale nemůžu ho nastavovat v autě. Jediné co jsem v Car Scanneru našel je položka "Lock menu in MMI" - ale tu mám na Active a stejně to nefunguje :( Zkouším na Fabii III. Mimo jiné, když bylo auto nové - tak to fungovalo, ale od té doby co jsem si začal hrát s Car Scannerem a Caristou jsem pravděpodobně něco pokazil :D Přes VCDS by se to mělo dát nastavit - viz. přiložený screen, ale v Car Scanneru jsem nic nenašel :(
  4. Bohužel tuhle volbu jsem u své Fabie nikde neviděl :( Nicméně nakonec jak aktivace HHC, tak i Coming Leaving Home pouze na mlhovky vyřešena přes Car Scanner.
  5. Ahoj, věděl by někdo: 1) Jak vypnout klasické potkávací světla pro Coming/Leaving Home? Přes Caristu jsem jen změnil hodnotu "Coming-home lights use..." na "FOG LIGHTS" - ale teď mi svítí jak mlhovky, tak potkávačky :( 2) Co udělat pro aktivaci Hill hold assist - respektive kde může být problém, že po aktivaci a pokusu o uložení mi nastavení auto odmítne? Mám Fabii III, zkušeno s Caristou v různých verzích (3.7, 3.8 beta-10, 6.6-beta-6).
×
×
  • Vytvořit nový...