Přejít na obsah

Kubrt90

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kubrt90

  1. Omlouvám se, na fóru jsem poprvé.. Popřípadě můžu něco smazat, když bude potřeba.
  2. Věděl byste, kde a jaký kanál, abych věděl, na co se s kámošem zaměřit? Nejsem v tom moc odborník, abych věděl po čem jít hned a neotravoval ho zase s něčím hodiny, díky :D
  3. Pojistky jsem koukal snad úplně na všechny, i jsem je vyndal, očistil, vrátil a nic. Vyměnil jsem celé ty spodky za nové a bez rozdílu.
  4. Mě nejde do hlavy, že nastavení zrcátek a výhřev jde, jen nejdou blinkry a osvit nástupní plochy. Je to octavia 2, takže to nějaké další extra funkce nemá.
  5. Díky moc, kouknu na to, i když je mi to pořád divný, že padly obě strany najednou. Další věc je, že až do výměny baterie to šlo bez problémů. Vsadil bych na to kódování řídící jednotky dveří. Aspoň mám dneska co dělat. Pak dám vědět.
  6. Koukal jsem na pojistky snad všude, přes diagnostiku kontrola, ale nic jsem nenašel...
  7. Zdravím všechny, chtěl bych se prosím optat, po výměně baterie (tuším, že po výměně) mi přestaly blikat blinkry v zrcátkách a ani nesvítí osvětlení nástupní plochy. Provedl jsem výměnu obou blikačů za nové a stále nic. Zkontroloval jsem pojistky všude možně, shlédnul x témat, ale ten samý problém nikdo neměl. Uměl by mi někdo poradit po čem se případně podívat atd? Děkuji moc
×
×
  • Vytvořit nový...