Přejít na obsah

Bombardo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Bombardo

  1. No uz jsem se dostal na explorer tedy spustil jsem ho z toho spoustěcího souboru txt \Windows\explorer.exe Teď řeším problém jak docílit toho abych se dostal na desktop. To že mi pořad nejde TT me štve, protože jedu na dovolenou po evropě cca 10 000 KM. Loni jsem byl na Sicílii a v těch uličkách třeba v Palermu se IGO s tím svým zpožďováním šipky nechytalo. Prostě TT do měst je lepší. Už fak nevím , koupil jsem to abych mohl použíat obě navigace, což bylo uvedeno , že lze ale zatim nelze. Tak asi budu muset používat PDA s TT. Kdyby vas nekoho napdalo co s tim poraďte.
  2. To jasne mám teda pro Wince, IGO taky jede, ale TT ne Tohle je výpis spouštecího txt \MMC_Storage\BMP\Backgroup.bmp \MMC_Storage\nngnavi.exe \MMC_Storage\BMP\3Down.bmp 95,145,201,190 \MMC_Storage\nngnavi.exe \MMC_Storage\BMP\4Down.bmp 289,145,393,190 0 1234 Nevim k čemu jsou tam ty bmp, když na karte vubec nejsou a ty poslední čísla 0 a 1234 = jestli to neni nějaká blokace či co. Pokud nahradím nngnavi.exe třeba Total comm. tak mi to napise unable to exe file. jsem z toho jelen.
  3. Panové mužete mi někdo proadit. Koupil jsem toto radio http://www.dvdautoradia.cz/hlavni-stranka-...ew-mazda-7.html Nemužu zde rozchodit jinou navigaci než IGO. Třeba u TT mi to píše , že to není platná aplikace WinCe 5. Nemohu se dostat na desktop - poradite jak na to. Nevím jestli je to nějak blokované nebo co. Poradite někdo.
×
×
  • Vytvořit nový...