Přejít na obsah

Tonyvok

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

333 zobrazení profilu

Oznámení Tonyvok

  1. Nevím kde je umístěna ta přechodka za 5 dveřmi. Já jsem odkryl zadni sloupek tam, ale není nic vidět, ten vlevo uvnitř. Za rady dík. Tonyvok.
  2. Pojistka ok. Na motor nejde napětí. Nevím kde jsou další konektory za 5 dveřmi? ( nejbližší.
  3. Na zámku 5 dveří je konektor s 4 vodici, ale hlídání otevřených 5. dveří na displeji funkční. Nedaří se mi nalest poradne schéma zapojení podle vin. Dík za případnou odpověď - řadu. Tonyvok 

     

  4. Ahoj. Prosím o radu kde hledat závadu. Nefunkční zadní stěrač u škody fab. 3.combi style. Z okamžiku nefunkční napětí do motoru nejde ani z cyklovace či při couvání. Konektor u motoru ok, kostra také, pojistka dobrá. A ještě se chci zeptat jestli je blokován prez zámek kufru? Nebo jestli není konektor vlevo pod zadním sloupkem. Neslyším ani cvakani relé. A ty jsou kde? Moc děkuji za odpověď či řadu. 

    1. Zobrazit předchozí komentář  %s více
    2. Tonyvok

      Tonyvok

      Díky za tipy. Tonyvok

    3. Tonyvok

      Tonyvok

      Je to pravda. Přerušen nejprve jeden drát k motoru stěrače v harnonice 5. dveří - černý silnější a při manipulaci odešlo otevírání 5dveri a tak nastal problém jak dveře otevřít.. Musel jsem se dostat do kufru a v krást se do zámku odblokovat západku, bílý segment s otvorem ručně otevřít dveře. Malým šroubovákem.Abych se dostal k  levé harmonice. Pozn. Dráty jsou hodně slabé napnute málo ohebné. Doslova narvane!!! A po 5 letech kaput. Nic moc škodovko. Tonyvok. 

    4. Pivo

      Pivo

      Kabelové svazky jsou problém kvůli materiálu izolace, rychle stárne a ztrácí pružnost. Jde o cenu, škodovka svazky nevyrábi, zadá výrobu podle vlastniho návrhu a nakupuje od standartnich dodavatelů.

      Pro běžného uživatele neřešitelný problém opravit závadu elektroinstalace. Tak gratulace, žes to zvládnul, také se nerad vzdávám. I když například dveřní zámky do Oct1 je zážitek.

×
×
  • Vytvořit nový...