Přejít na obsah

OmF

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení OmF

  1. Manuál jsem četl celý, a nic o tom jakým způsobem je tlak v pneumatikám měřen v něm nepíše. Ale mám auto týden a je možné, že jsem to přehlédl. ;-)
  2. Aha, usuzuji jen z palubniho pocitaci, kde nejake informace o tlaku v pneumatikach jsou. Pri nafouknuti, se to ma nejak zkalibrovat (primo tlak jsem nikde nenasel). Je mozne, ze je to mereno jinak?
  3. Diky moc. Jde mi jen o ten rozmer. Chci celorocni pneumatiky a nechci kvuli nim kupovat nove rafky (+ pripadne ty ventilky s merenim tlaku) a v tomto rozmeru maji skoro vsechny celorocni pneumatiky indexy vyssi nez je v TP, takze to je bez problemu. Co je to Pach a HAV? :-) (hodne subjektivne) jak moc hrozi poskozeni tlumicu? Predpokladam na retezech bych stejne jel velmi pomalu (a kratce)
  4. Diky za odpoved. A pokud retezi pouzivat nebudu, jen budu jezdit v zime – nebude s tim mit policie problem kdyz me zastavi? projdu technickou? a ma to nejaky vliv na pojisteni?
  5. Zdravím, mám Fabii s R16 koly a 215/45 letními pneumatikami (koupeno u autorizovaného prodejce). V TP je tento typ kol/pneu uveden. Je tam ještě několik dalších typů (např. 185/60 R15). U některých těchto typů píše "M+S", ale ne u těch 215/45. Chtěl bych si koupit celoroční (nebo zimní pneu) a použít type R16 ráfky co už mám. Nevíte jestli je to (vzhledem k TP) možné? Nebo mohu použít ty rozměry u kterých píše M+S? (rychlostní indexy atd. by byly dodrženy) Díky
×
×
  • Vytvořit nový...