Přejít na obsah

Vladača

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Vladača

  1. Infotainment mě nezamrzá. Při párování s telefonem je to pomalé, ale potom už to docela běží. Za 1 rok provozu pouze 2x zamrznutí. Nevím jak nastavit nevypnutí auta po vysednutí. Také bych chtěl aby topení zůstalo aktivní dokud neočistím sníh z vozidla. Co mě vadí Děsně pomalá až nepoužitelná mobilní aplikace MySkoda. Zbytečné potvrzování přihlášení v infotainmentu po nasednutí. Pokud osobu nepotvrdíte a někdo vám bude volat, nelze telefonní hovor začít. Po ukončení tel. rozhovoru se zapne rádio i když předtím bylo vypnuté. Nelze zcela vypnout vozidlo dokud jej neuzamknete. Infotainment stále ukazuje hodiny a běží chlazení. Velké množství problémů, pokud v autě chcete přespat. Např. lze rozsvítit vnitřní světla, ale už nejdou zhasnout. Musíte vozidlo aktivovat. Zásuvka 230V se vypne cca po 10 minutách pokud vozidlo není zapnuté.
  2. To mě nedělalo. Rád bych to znovu vyzkoušel, ale aktuálně nemohu. Vzdálený přístup na mé vozidlo má nyní servis
  3. Moc děkuji. To je přesně co reklamuji. Dnes zjistili, že to dělá i jejich předváděcí auto. Konzultují to s výrobcem Škoda ze kterého jen lezou standardní postupy reinstalace software jednotek v autě. Nemyslím si, že bych měl čekat vždy 2 minuty při každé změně nastavení. To potom vůbec nedává smysl. Budu trvat na řešení problému nikoliv u mě v autě ale u nich na serveru.
  4. Prosím mohl by jsi vyzkoušet následující: Změnit hodnotu Limit nabíjení. Začne se točit kolečko vyčkávání. Ihned změnit hodnotu Omezení proudu. Začnou se točit obě kolečka vyčkávání. Za jak dlouho aplikace načte data a kolečka se přestanou točit? Mě to trvá i několik minut a to pokaždé když to udělám. Nikdy to nefunguje rychle. Pokud provedu několikrát refresh stavů, dostanu chybu "Nelze aktualizovat aktuální nastavení". Řeším, zda je problém na straně serveru volkswagen nebo na straně auta. Auto mám v servisu a nikdo mi nechce říci, jak dlouho tam bude a co všechno mi vymění.
  5. Aplikace MySkoda pro Enyaq. Pomalá, často nefunkční. Mám neustálé problémy s aplikací resp. ovládáním vozidla jako je nastavení Limitu nabíjení, Omezení proudu. Při změně jednoho nastavení čekám na odezvu i několik minut. Při současné změně obou nastavení, aplikace po několika minutách hlásí Nelze aktualizovat aktuální nastavení nabíjení. Mátě někdo podobný problém? V servisu nevědí co s tím. Já jsem toho názoru, že se nejedná o problém mého vozidla. Máte někdo podobné zkušenosti, nebo aplikace funguje rychle a odezva na změnu nastavení je cca do 5 sec? Vozidlo Enyaq, Telefon IPhone verze 7, verze aplikace MyŠkoda
  6. Ahoj, s koupí vozu Enyaq mě překvapilo, že jsem od společnosti Škoda nedostal žádnou kartu pro dobíjení. Dostali jste něco? Např. Powerpass? A jakou máte cenu?
  7. Vladača

    Dodacia doba

    Gratuluji. Spokojenost?
  8. Vladača

    Dodacia doba

    Stále nic? Nebo už je miláček doma?
  9. Hledám k zakoupení Wallbox. Nechci nic drahého. Jak jsem pochopil, jedná se pouze o regulátor výkonu. Nic víc. Neobsahuje ani měnič napětí ani usměrňovač. Ale možná se pletu. Mám fotovoltaickou elektrárnu, starý jednofázový měnič max 3.6 kWp. V budoucnu chci wallbox propojit s měničem FVE. Nejlépe přes wifi. Aktuálně hodlám Wallbox pouze naprogramovat aby zapínal od-do hodin. Max nabíjecí výkon 20 kW, bude stačit i 10 kW Připojení na jednu fázi, později 3 fáze. Existuje aktuálně nějaká státní dotace? Děkuji za vaše zkušenosti, tipy.
  10. Taky by mě to vadilo. Ale klakson zbytečně nepoužíván, nýbrž podle zákona můžete použít klakson, neboli zvukové výstražné znamení jen k odvrácení hrozícího nebezpečí.
  11. Vladača

    Dodacia doba

    Už je doma? Nebo stále čeká?. Mám termín dodání 43 týden. Už ani nespím.
  12. Zvažuji koupit škoda Octavia nebo Superb s motorem 1.4 PLUG‑IN HYBRID. Mám možnost dobíjet u domku, dojezdy 50 km do práce a z práce pojedu na benzín. Máte někdo zkušenosti? Zají má mě: Pokud dojde energie v baterii, spouští se motor, dobíjí baterii, to musí zvednout spotřebu. Chci předjíždět a mám studený motor. Předpokládám, že hned začne točit na plno. Poruchovost A další postřehy.
×
×
  • Vytvořit nový...