Přejít na obsah

AngryBeast

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem AngryBeast

  1. Hloupé je, že se vyhřívání volantu zapíná automaticky od určité teploty. Samozřejmě v nastavení je tato funkce vypnuta.
  2. Zdravím pánové, dnes mi oznámil servis, že mi příští týden vymění volant. Po půl roce čekání se konečně projevil zájem i ze strany Škody. Otázka zůstává, jestli to bude konečné řešení a nebo zase stejný cyklus výměny volantů, jako na začátku letošního roku.
  3. @ohavlis podle mě je jedno, jak budeš komunikovat se Škodou, nespokojených zákazníků, co mají zmíněné problémy, je mnoho. Tento týden jsem obdržel emailové vyjádření ze zákaznického centra Škody Auto. Vyjádření: Škoda pracuje stále intenzivně na řešení problému, ale nemůžou mi prozradit předběžný časový horizont, kdy by měl být tento problém vyřešen. Vyjádření ze Škoda servisu: Čeká se na dočasné řešení problému, které by mělo být dodáno ještě v roce 2022. Úplné vyřešení problému bude nicméně dodáno někdy ... v budoucnu.
  4. Já jsem ujel během posledních 3 dní kolem 1500 km a varování jsem zaznamenal max. 15 krát. Moje teorie s venkovní teplotou nebyla potvrzena, nebo venkovní teplota se během jízdy pohybovala mezi 15 - 20°C. Kontaktoval jsem oficiální zákaznický servis Škoda Deutschland,. Mají mě údajně kontaktovat během pár dní a předložit návrh na řešení mého prokletého problému.
  5. @jarv obávám se, že je to velmi nepravděpodobné. Za celou dobu jsem už měl několik podezření na různé příčiny vyvolání zmíněné chyby, ale pak mi došlo, že k tomu dochází za různých okolností. 20220719_081425_1.mp4
  6. 20220820_143603.mp4 Jen pro představu, co mi rve k*ule. 20221012_201603.mp4
  7. Auto za 3/4 míče a nejspíš mě odvezou dříve do blázince, než opraví tuhle debilni chybu. V autorizovaném servisu mi řekli, že si mám stěžovat přímo u výrobce. Zkoušel to někdo z vás?
  8. Zdravím členy, momentálně mám velký problém se zmíněným hlášením a už se nemůžu dočkat, až přijde zima. Vypozoroval jsem, že pokud se teploty pohybují pod 10°C, tak se chybové hlášení redukuje na rozumnou míru. Samozřejmě, nesmí být zapnuté vyhřívání volantu. V poslední době cestuji dlouhé trasy, bohužel někdy je den "blbec" a upozornění se objeví za 6 hodinovou cestu cca 200 - 300x ... Octavia byla v srpnu 3x v německém servisu. Upravili mi software, ale odmítli vyměnit volant. V 2022/Q4 by měl přijít slíbený update softwaru, který snad vyřeší tento problém. Tak jsem plný očekávání. Nemáte někdo nápad, jak by bylo možné vypnout ten otravný tón upozornění?
×
×
  • Vytvořit nový...