Přejít na obsah

JVH1578

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JVH1578

Bažant

Bažant (2/14)

  • Collaborator Vzácný
  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Už jsou tam zpátky Bosche uvidíme jestli vydrží jako ty původní.
  2. Tady přikládám fotky jak vypadá svíčka nová a svíčka po ujetí 15000km. Je to jedna a ta samá svíčka NGK zaslaná dle VIN. ŠK...díly jako originál díl.
  3. Nevím proč tam z výroby bylo to co nedoporučuji pro daný motor, asi něco zkoušely, ale fungovalo to najel jsem na ně cca 51tis. Teď tam dam ty Bosche co předepisují a pokud se neosvědčil tak tam půjdou zpět ty co tam byli z výroby, samozřejmě nové.
  4. Ty původní 04E905612 my to všude v obchodech píše že se podle VIN nehodí pro můj model auta. Tak jsem vybral jediné Bosch svíčky které mi to povoluje. Taky my je divné že to píše že typ 04E905612 není určen pro mojí motorizací.
  5. Tak jsem dnes objednal Zapalovací svíčka BOSCH 0 241 145 523 Měli by to být ty které tam byli původně.
  6. Mě to podle vin nabízí jen toto https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04e905602a-zapalovaci-svicka-skoda-32426.html
  7. Mě to podle vin nabízí jen toto https://www.skoda-dily.cz/katalog/octavia-3/dily-pro-udrzbu-a-servis/svicky-706.html
  8. Zdravím Tak jsem našel další rozdíl mezi Bosch a NGK. Mám Octavii 1.4 CNG svíčky jsem vyměnil před rokem a deseti dní my motor začal cukat, na nové svíčky jsem najel přesně 15354km. Diagnostika mi píše "vada na prvním valci" Tak jsem vymontovali svíčku a má očividně upálenou elektrodu ( kráčí už na pohled ) dokládám fotku. Tak scháním svíčku od Bosche jenom nevím jestli mám správné číslo BO 0241145532 . Původně jsem měl v autě svíčky Bosch ale k mojí smůle jsem je vyhodil poněvadž auto jezdilo bez problém.
  9. Tak jsem provedl také výměnu svíček, originál z výroby tam byli Bosch, z škoda díly my přišli NGK pro cng. Původní poloha byla u každé svíčky jiná, závit na svíčce končí vůči elektrodě pokaždé jinde. Na svíčce NGK je závit proti elektrodě vždy totožný. Po namontování nových svíček končila elektroda pokaždé jinde, dotažení na přesný utahovací moment. Mislím že závit v hlavě motoru začíná u každého válce jinde. V příloze fota.
×
×
  • Vytvořit nový...