Přejít na obsah

Fenix87CZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fenix87CZ

  1. Spíš si myslím že prasklo něco ve stahovačce. Asi ten plastový držák okénka. Přijde mi že se to koléba což na straně u spolujezdce nedělá když za to okénko vemu. Nevím jestli se dá opravit a nebo se mění cela stahovačka.
  2. Mohl bych se optat.??? Neřešil někdo problém s dovřením el. okna u řidiče?? . Při dovřeni okénka u řidiče se mi nechce okno zavřít. Nedojede do dveří a zůstane 1-2cm mezera. Je to na výměnu stahovačky??? Při zavírání sem slyšel jako by křupnuti (lupnuti) plastu a pak už okénko nechtěl dojed Dají se nějak přenastavit koncová poloha. Děkuji všem za odpověď.
  3. Mohu se také optat ohledně hlučného motoru. Auto při studeném startu točí 1100-1200 otáček teď na jaře a a je o hodně hlučnější jakoby klape. Údajně to má být předehřev motoru. Dělá to tak na 10s a pak spadne do standartu 800. Dá se tomu nějak předejít aby start byl stejně klidný jako v zimě. Auto má nové rozvody. Při 115tis. Momentálně najeto 120tis. Když sem to slyšel poprvé myslel sem že se něco rozbilo.
  4. Prý existuje nějaký převodník signálu který dokáže komunikovat s moderními rádií. Třeba alpina ho má pro starší jednotky. Blbý je že ty kabely stojí třeba 5tis
  5. Také přemýšlím nad výměnou amundsena plus za nějaké lepší rádio. Za nějakého Kenwood, pioniera a nebo podobné rádio s podporou android auto a nebo minor screen. Rád bych aby nové rádio umělo komunikovat přes cun s autem( zobrazení senzoru a climatronik). Nemáte nějaký dobrý tip?? Nad Zenecem sem přemýšlel je to rádio původně od švýcarského výrobce. Libi se mi ale raději bych něco značkového s komunikací (aby umělo mluvit s komfortní jednotkou). Děkuji za tip jaké rádio bych mohl v autě použít tak aby to komunikovalo s autem??
  6. Dobře děkuji u nás bych to asi za tuhle cenu nesehnal. Kolik by to zrcátko mělo mít pinů 9?
  7. Toho se taky trochu bojím že to někdo vyměnil a dal tam jen obyčejné vyhřívané zrcátko bez sklopení. Asi by dneska nebyl problém sehnat spodek zrcátka (po bouračce) a vyměnit ho (vnitřnosti)??. Koukal sem že za originál chtějí 11tis
  8. Mohl bych aktualizovat toto téma. Také se mi nechce sklopit zrcátko na straně u řidiče. Přitom spolujezdcovo, chodí dobře, jak sklopení celého zrcátka k autu tak i zklopeni skla při zpatečce. Koukal jsem že na straně u řidiče nemá světlo to osvětlení pro nástup. A na straně u spolujezdce světlo v zrcátku nesvítí. Je možné že někdo tam zrcatko měnil a dal tam levnější vnitřek?? Jiný typ zrcátka bez sklápění?? A nebo je chyba jinde. Maxidot má v nastavení zklopeni synchronizovaně. Dal by se někde sehnat originální díl (vnitřek asi 9 pinů) a jak složitá by byla výměna?? Auto by to asi umět mělo? Auto jsme kupoval jako ojeté ale v pěkném stavu. Tohle je zatím jediná chyba kterou to auto má. Co na něm nefunguje
  9. Právě že i přes přepínačem se sklopí jen zrcátko u spolujezdce ke dveřimí. Stejně jako u dálky. U řidiče se ani nehne a to je v maxidot nastaven na synchronizovaně. Tam je to odjištěne samostatně (levé a pravé zrcádko)??
  10. Mohl bych poprosit o radu. Když podržím tlačítko na zamknuti tak auto sklopi jen zrcadlo spolujezdce ale ne na straně řidiče. Nevi někdo jak to můžu seřídit abz sklopil obě zrcátka k autu. V nastavení je synchronizovaně a nebo samostatně. Ale pořád nevím jek to funguje.
  11. Já tam koupím za ty 3tis ty homologovaná h7 led žárovky od osramu co asi. Uvidím co na to maxidot doufám že to nebude vyhazovat chybu 🙂
  12. Dobrý večer přeji. Mohl bych požádat o radu jak složitá by byla výměna halogenu za bixenony s denim led svícením. Koupil jsem S2 facelift 1,4tsi (2015, 90tis nájezd, po výměně rozvodu) v elegance paketu. Je to Němec. Auto má klasické halogeny. Zajímalo by mne jak složité by byla výměna světel za bixenony s LED denním svícením. Jestli je to možné dodělat. Dle vinka je to paket elegance (kupovan v německu). Neřešil to tu někdo z vás?. Děkuji.
  13. Dobrý den, mohl bych požádat vás zkušenější o radu. Přemýšlím nad koupi tohoto auta. Jednalo by se o auto vyrobené v roce 2015, 1,4tis s manuálem. Najeto 90tis které budou doloženy. Auto docela pěkně vše v elektrice včetně sedačky spolujezdce(výbava nevypadala na základ). Není v kůži. Jediné co mne na autě zarazilo bylo to že auto nemělo bixenony ani led svícení. Chtěl sem se optat jestli se to vyrábělo a nebo je něco špatně a auto standartně světlomety s bez led pásku nemělo (bez denního svícení).
×
×
  • Vytvořit nový...