Přejít na obsah

CollinFa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    215548546

Oznámení CollinFa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A kde jsi se to dočetl?? Ty tam nevidíš tu akci?? Ještě jí prodloužili do 8.1 2011 Suntek možná josu korejské nevím,ale používá je asi 50% foliářu.. ;-) A,že by přes ně nešlo vidět?? Co jsem měl folie 3M + další lidi co znám tak přes ty nešlo vidět.. Suntek je v tomto jinde.. Viděl jsem to u více aut na vlastní oči.. Jinak firma dává na práci záruku 5let a na vzhled folie,že budou stejné dávají doživotní.. Takže toho se fatk nebojím.. ;-) Jsi první který nedoporučuje Suntek.. Co jsem tak pročetl AHc tak nikdo žádný problém.. Jestli jsi ty náhodou neměl korejské folie a měl jsi tam jen nálepku Suntek..
  2. Mužu ti nabídnout sw od MTX Audio přesné info zde http://www.revilohifi.cz/subwoofery-cz/subwoofery-v-boxu/bassreflexovy-box/mtx-audio-rt12av.html Měl jsem ho jen na test.. A ani jsem ho pořádně nezkoušel.. Hrál tak 2-3hodinky.. Kdyby jsi měl zájem písni na mail.. Nehlídám fora..
  3. Matouš: Tak néní problém udělat firmě reklamu.. ;-) Dělají všechny vozy do velikosti combi za 3t.. Už má hotovo i kamoš BMW, a druhej nechal udělat Lexus.. Všichni naprosto spokojeni.. Borci umějí dělat moc dobře svojí práci.. Né jak ostatní co jsem viděl.. Tady máš odkaz když je to pro tebe tak těžké k uvěření.. http://www.autofolie-bezpecnostni-folie.cz/?
  4. Tak sem našel firmu v Brně na folie.. :-) Cenovka za combi 3t.. Značka Suntek a max. spokojenost..
  5. Mají tam velice zajímavé ceny.. To nemám ani po slevě v Elitu,Intercarsu.. Našel jsem si konkrétně IC a píší originál,nový díl.. Zdá se mi právě až moc nízká cena.. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/chlazeni-vytapeni/Intercolery/954-chladic-nasavaneho-vzduchu-fabia-intercoler.html
  6. Co jsem tak slyšel od prodejcu,zákazníku tak zimní pneu se Michelin nějak zvlášt nepovedl.. Já bych raději nasadil GoodYear UltraGrip 7+.. Ale také jde o to kde stím budeš jezdit.. Zda spíše po městě kde jsou břečky a nebo i někde kde se to bílé svinstvo drží..
  7. Tak to bych nic neřešil a nasadil pneu o rozměru 165 14".. Naprosto v pohodě..
  8. Tyll.. Cenovka necelé 2t néní nijak zlá..
  9. Mám to uplně stejně i na stejných kolech..! Dříve by mě to vadilo,raději pořádně položené auto.. Ale ted vubec neřeším.. Raději komfort.. A,že je to vysoko!? Opravdu mě to nechává chladným..!!
  10. Nádrž je prázdná.. :-( Takže se bude zkoušet už brzo.. Na víkend naberu plnou a uvidíme.. Jestli spotřeba pujde níž,a zda to zklidní chod.. :-) Neříkám,že to néní možné,je u benzínu nepoznáno nic..
  11. kibi: Tak to já schválně vyzkuším.. Na tohle totiž něvěřím i když sem nezkoušel.. Jen s benzínem.. Jestli ten nebo onen,tak vždy vše stejné.. Tak jsem zvědav jak o bude vypadat u nafty..
  12. CollinFa

    Mini dres

    Si to dej třeba na čelo.. :-) Ne,promin,ale tohle je teda síla dotaz.. Muže ti poradit přítelkyně když už ti to dala.. Já bych to nasadil na zadní okno nahoru do rohu..
  13. Kolega z práce to dělá za 3.5t.. Tak zjištuju zda to někdo dělá ještě levnější.. Mužeš zjistit přesnou cenu? A kde to dělá?
×
×
  • Vytvořit nový...