Přejít na obsah

CollinFa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem CollinFa

  1. A kde jsi se to dočetl?? Ty tam nevidíš tu akci?? Ještě jí prodloužili do 8.1 2011 Suntek možná josu korejské nevím,ale používá je asi 50% foliářu.. ;-) A,že by přes ně nešlo vidět?? Co jsem měl folie 3M + další lidi co znám tak přes ty nešlo vidět.. Suntek je v tomto jinde.. Viděl jsem to u více aut na vlastní oči.. Jinak firma dává na práci záruku 5let a na vzhled folie,že budou stejné dávají doživotní.. Takže toho se fatk nebojím.. ;-) Jsi první který nedoporučuje Suntek.. Co jsem tak pročetl AHc tak nikdo žádný problém.. Jestli jsi ty náhodou neměl korejské folie a měl jsi tam jen nálepku Suntek..
  2. Mužu ti nabídnout sw od MTX Audio přesné info zde http://www.revilohifi.cz/subwoofery-cz/subwoofery-v-boxu/bassreflexovy-box/mtx-audio-rt12av.html Měl jsem ho jen na test.. A ani jsem ho pořádně nezkoušel.. Hrál tak 2-3hodinky.. Kdyby jsi měl zájem písni na mail.. Nehlídám fora..
  3. Matouš: Tak néní problém udělat firmě reklamu.. ;-) Dělají všechny vozy do velikosti combi za 3t.. Už má hotovo i kamoš BMW, a druhej nechal udělat Lexus.. Všichni naprosto spokojeni.. Borci umějí dělat moc dobře svojí práci.. Né jak ostatní co jsem viděl.. Tady máš odkaz když je to pro tebe tak těžké k uvěření.. http://www.autofolie-bezpecnostni-folie.cz/?
  4. Tak sem našel firmu v Brně na folie.. :-) Cenovka za combi 3t.. Značka Suntek a max. spokojenost..
  5. Mají tam velice zajímavé ceny.. To nemám ani po slevě v Elitu,Intercarsu.. Našel jsem si konkrétně IC a píší originál,nový díl.. Zdá se mi právě až moc nízká cena.. http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/chlazeni-vytapeni/Intercolery/954-chladic-nasavaneho-vzduchu-fabia-intercoler.html
  6. Co jsem tak slyšel od prodejcu,zákazníku tak zimní pneu se Michelin nějak zvlášt nepovedl.. Já bych raději nasadil GoodYear UltraGrip 7+.. Ale také jde o to kde stím budeš jezdit.. Zda spíše po městě kde jsou břečky a nebo i někde kde se to bílé svinstvo drží..
  7. Tak to bych nic neřešil a nasadil pneu o rozměru 165 14".. Naprosto v pohodě..
  8. Tyll.. Cenovka necelé 2t néní nijak zlá..
  9. Mám to uplně stejně i na stejných kolech..! Dříve by mě to vadilo,raději pořádně položené auto.. Ale ted vubec neřeším.. Raději komfort.. A,že je to vysoko!? Opravdu mě to nechává chladným..!!
  10. Nádrž je prázdná.. :-( Takže se bude zkoušet už brzo.. Na víkend naberu plnou a uvidíme.. Jestli spotřeba pujde níž,a zda to zklidní chod.. :-) Neříkám,že to néní možné,je u benzínu nepoznáno nic..
  11. kibi: Tak to já schválně vyzkuším.. Na tohle totiž něvěřím i když sem nezkoušel.. Jen s benzínem.. Jestli ten nebo onen,tak vždy vše stejné.. Tak jsem zvědav jak o bude vypadat u nafty..
  12. CollinFa

    Mini dres

    Si to dej třeba na čelo.. :-) Ne,promin,ale tohle je teda síla dotaz.. Muže ti poradit přítelkyně když už ti to dala.. Já bych to nasadil na zadní okno nahoru do rohu..
  13. Kolega z práce to dělá za 3.5t.. Tak zjištuju zda to někdo dělá ještě levnější.. Mužeš zjistit přesnou cenu? A kde to dělá?
  14. Brno? Cena(Fabia Combi).. Firmy znám,jen zjištuji zda nějaký člen se tím zabývá.. S atestem+nálepky.. I když ne vždy k něčemu jsou..
  15. U nás sme ted dělaly rozvody na Fábii 1.9Tdi a cca 3.5-5h..
  16. CollinFa

    dutiny

    Wittman: Tak se dělala každé fábie nebo až od nějakého roku? On ten Vosk také néní na pořád.. Já co jsem viděl 5dveře s korozí, a spoj předního blatníku s prahem, tak bych ji určitě ošetřil..
  17. CollinFa

    dutiny

    Tomas: Foto sem dej.. Díky..
  18. CollinFa

    dutiny

    Fábia a koroze naprosto běžná věc.. Dutiny si udělej.. Kudy ti neřeknu ale chystám se na ně tak za 2týdny, takže se mě téma hodí.. Určitě tomu neublížíš, čím to budeš dělat? Já bud Rezistin ML nebo Body 910 tuším.. Podběhy sundám a natřu Body 930.. Samozřejmě že je zase nasadím..
  19. Chystám se vyměnit výšky ve fábii r.v. 01.. Ale nevím co se tam vleze.. Zatím ji nemám po ruce tak nemužu ani měřit, ale musím něco vybrat.. Díky..
  20. Zavařit.. V Brně je doktor plast který vaří skvělě.. udělá ti vše co si řekneš a za dobré cenovky..
  21. urna: O jakého lakýrníka se jedná? Jaké Ulice? Stará nová Líšen?
  22. Skvělá lakovna je prej ve Šlapanicích, víc ale bohužel nevím.. Takže zkusit googla.. ;-) Já mám dobré zkušenosti ve Fordu v Juliánově..
  23. CollinFa

    Koroze

    Fábia a koroze to vidím často.. Dělám nechanika v servisu takže mě tam projede pár aut.. Co sundat podběhy vyčistit a vytřít bdoyčkem např: 930.. Pak zas podběhy nasadit... dutiny vystříkat a mohl by být klid..
×
×
  • Vytvořit nový...