Přejít na obsah

Pedro32

Uživatel
  • Počet příspěvků

    144
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

733 zobrazení profilu

Oznámení Pedro32

Spolupracovník

Spolupracovník (7/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • Collaborator Vzácný

Nedávné oznámení

41

Popularita

  1. Pedro32

    Octavia IV FL

    Ta guma / plast ve spodní části nárazníku + absence mlhovek mě nutí napsat - "nic moc" Hlavně takhle v detailu. Jediné co bych bral je ten větší infotainment a s otazníkem ta světla. Nevypadají špatně. Jinak mi nepřijde, že by se ve FL něco změnilo nebo změnilo k lepšímu.
  2. To je to spravedlivé řazení výroby... No to je jedno, hlavně že tohle už můžeš hodit za hlavu.
  3. Já čekal asi nějak 18 měsíců, takže i přes to, jak to zase škodovka lakuje na růžovo se doba dodání nezměnila...
  4. Gratulace, konečně jsi se dočkal. Tak ať slouží bez problémů a jsi spokojený.
  5. v souvislosti s výrobou oktávky nikdy nepoužívej formulaci "Vánoce jsou hrozně pozdě". Může se to vymstít. 😀
  6. Jasný no, zimáky - další náklad... To se vždycky musí sejít tak, aby to auto po finanční stránce člověka bolelo co nejvíc. Tyjo, tak to bys byl střelec, kdybys po (plácnu) 18 měsících a pár dnů před výrobou řekl, že už došla trpělivost a že to nechceš. Věřím, že by to jako naschvál druhý den bylo hotový.
  7. @cross Koukám, že stále nic moc nového. 😫 Máš nějaký nový termín nebo se počítá s výrobou každým dnem? Já jsem včera vyzvedával auto z prvního servisu, tak je pro info, co tě čeká - výměna oleje při 15 tis. km + filtry + pylový filtr a dezinfekce klimy vyšlo na 9 250 Kč. Ještě jsem tam měl nějaké reklamace, tak to tam stálo týden.
  8. Taky vnímám, že v případě topení + zapnuté klimatizace to moc netopí. Řeším to tak, že pokud chci v autě topit, vypínám A/C a mám jen teplé foukání. To mi přijde v pohodě.
  9. 🤦‍♂️sice to není tak dramatický, ale stejně... Na druhou stranu v souvislosti se Slovinskem bude člověk rád, jestli to vyjde takhle. 😫
  10. Na to že tvrdí, jak to stihnou vyrobit do 8 měsíců, tak je těch 15 měsíců bída. To za chvíli dotáhneš 18 měsíců, co jsem čekal já. Ale ne, snad je přelom září/říjen konečný. Jinak gratuluju k rodince.
  11. Koukám, že se ty dodací lhůty od začátku roku moc nezměnily. 🤔 Přitom jsem si říkal, že by to už mohli odbavovat rychle, jak se psalo, že už je vše ve výrobě OK... @cross Tobě se už taky pomalu přibližuje termín, ne? Nebo? To pak tahle sekce přijde o skalního fanouška. 😀
  12. Držím palce, aby to bylo co nejdřív. Já byl zase tehdy druhý extrém, kdy jsem čekal na předání asi měsíc. Ale to byl problém spíš na straně dealera - můj prodejce měl dovolenou a nikdo to za něj nechtěl předat a potom si ještě myslel den před předáním, že tam auto má a ono bylo na nějakém jejich odkladovém parkovišti, ze kterého se taky týden objednával převoz do salonu... No měli v tom bordel.
  13. Proti oktávce to je pořád rychlovka. Já jsem před 2 měsíci převzal auto po 18 měsících čekání.
  14. Docela se divím, že ti volá dealer sám od sebe přes půl roku dopředu, že to zatím platí. Takovou péči jsem neměl a musel jsem je otravovat furt já. :D Raději to ale ber s rezervou, termínů jsme od ŠA slyšeli všichni dost. Držím palce. :)
×
×
  • Vytvořit nový...