Přejít na obsah

Pedro32

Uživatel
  • Počet příspěvků

    144
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Pedro32

  1. Pedro32

    Octavia IV FL

    Ta guma / plast ve spodní části nárazníku + absence mlhovek mě nutí napsat - "nic moc" Hlavně takhle v detailu. Jediné co bych bral je ten větší infotainment a s otazníkem ta světla. Nevypadají špatně. Jinak mi nepřijde, že by se ve FL něco změnilo nebo změnilo k lepšímu.
  2. To je to spravedlivé řazení výroby... No to je jedno, hlavně že tohle už můžeš hodit za hlavu.
  3. Já čekal asi nějak 18 měsíců, takže i přes to, jak to zase škodovka lakuje na růžovo se doba dodání nezměnila...
  4. Gratulace, konečně jsi se dočkal. Tak ať slouží bez problémů a jsi spokojený.
  5. v souvislosti s výrobou oktávky nikdy nepoužívej formulaci "Vánoce jsou hrozně pozdě". Může se to vymstít. 😀
  6. Jasný no, zimáky - další náklad... To se vždycky musí sejít tak, aby to auto po finanční stránce člověka bolelo co nejvíc. Tyjo, tak to bys byl střelec, kdybys po (plácnu) 18 měsících a pár dnů před výrobou řekl, že už došla trpělivost a že to nechceš. Věřím, že by to jako naschvál druhý den bylo hotový.
  7. @cross Koukám, že stále nic moc nového. 😫 Máš nějaký nový termín nebo se počítá s výrobou každým dnem? Já jsem včera vyzvedával auto z prvního servisu, tak je pro info, co tě čeká - výměna oleje při 15 tis. km + filtry + pylový filtr a dezinfekce klimy vyšlo na 9 250 Kč. Ještě jsem tam měl nějaké reklamace, tak to tam stálo týden.
  8. Taky vnímám, že v případě topení + zapnuté klimatizace to moc netopí. Řeším to tak, že pokud chci v autě topit, vypínám A/C a mám jen teplé foukání. To mi přijde v pohodě.
  9. 🤦‍♂️sice to není tak dramatický, ale stejně... Na druhou stranu v souvislosti se Slovinskem bude člověk rád, jestli to vyjde takhle. 😫
  10. Na to že tvrdí, jak to stihnou vyrobit do 8 měsíců, tak je těch 15 měsíců bída. To za chvíli dotáhneš 18 měsíců, co jsem čekal já. Ale ne, snad je přelom září/říjen konečný. Jinak gratuluju k rodince.
  11. Koukám, že se ty dodací lhůty od začátku roku moc nezměnily. 🤔 Přitom jsem si říkal, že by to už mohli odbavovat rychle, jak se psalo, že už je vše ve výrobě OK... @cross Tobě se už taky pomalu přibližuje termín, ne? Nebo? To pak tahle sekce přijde o skalního fanouška. 😀
  12. Držím palce, aby to bylo co nejdřív. Já byl zase tehdy druhý extrém, kdy jsem čekal na předání asi měsíc. Ale to byl problém spíš na straně dealera - můj prodejce měl dovolenou a nikdo to za něj nechtěl předat a potom si ještě myslel den před předáním, že tam auto má a ono bylo na nějakém jejich odkladovém parkovišti, ze kterého se taky týden objednával převoz do salonu... No měli v tom bordel.
  13. Proti oktávce to je pořád rychlovka. Já jsem před 2 měsíci převzal auto po 18 měsících čekání.
  14. Docela se divím, že ti volá dealer sám od sebe přes půl roku dopředu, že to zatím platí. Takovou péči jsem neměl a musel jsem je otravovat furt já. :D Raději to ale ber s rezervou, termínů jsme od ŠA slyšeli všichni dost. Držím palce. :)
  15. Fakt? Proč proboha sušej na parkovištích těch pár stovek nekompletů a už to nedodělaj... Kdyby na pár dnů utlumili výrobu nových aut na (plácnu) 70 %, tak to je hned pryč... Koukám, že člověka nechaj vycukat i když ty díly jsou.. :( @crossto bylo upřímný. :D :D Každopádně držím palce, ať to ten listopad je. Pokud ne listopad, tak alespoň letos. :D
  16. @Hammangratuluju. :D Jak to stále vypadá s tvým autem? Nějaké změny?
  17. Jak koukám na řazení obrázků, tak to čti od posledního :D
  18. Nečetl jsem, ale tady to máš ke studiu. :)
  19. @Murphy1Tak to je masakr. Přitom jsi už měl mít termín někdy teď, ne? Myslel jsem, že už je situace lepší a oni zase takhle překvapěj… Pokud na tom nemáš vyjednanou nějakou extra slevu, tak bych snad už koukal po skladovkách v podobné konfiguraci… :/ Přeju pevné nervy a snad už slyšíš poslední termín.
  20. @Hamman klika :D Ale tak ty už máš u svého stávajícího auta po výměně oleje, takže ti to je už jedno, ne? :D
  21. @Hammanstále se k nim řadíš i ty? :D
  22. Kdyby ano, tak by mi přišlo celkem fér zařadit výrobu auta, které se nahrazuje za sešrotované, na nejbližší možnou chvíli (v řádu dnů) a ne čekat další měsíce na druhé kolo výroby. Docela by mě zajímalo, kolik těchto "totálek" ve výrobě bylo. Ale to budou asi jen nízké jednotky vozů. Věřím, že co jde, to se snaží jen opravit.
  23. Pedro32

    Celopolep vozu

    Pěkně nalepené :) @Zdenek 13 jak teda u tebe?
×
×
  • Vytvořit nový...