Přejít na obsah

frenk-feek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení frenk-feek

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Nic jsem nenastavoval, nevím co je to dataset na kameru. Kde ho seženu? jak ho nahraju do auta, mám možnost jen VCDS. A OBDII čudlík z číny.
  2. Zdravím snad mě někdo poradí jestli vyhození peníze a nebo to pujde nějak použit. Když jsem si dodělával ostřik kamery, tak jsem si škrtnul tělo kamery a do toho začalo zatýkat 🤦‍♂️. kameru jsem vymontoval rozdělal, elektronika byla fajn, ale čočka byla od toho sajrajdu z ostrikovače masná jak debil. zkoušel jsem ruzné číštění desilkou, izáčem. Ale nic nepomohlo ta čočka je nerozebiretalná a ta dírka natolik malá, že nejde prostým vyplachováním nijak očistit. Ani ultrzvuková čistička stěma kapalinama nic nezmohla. Obraz je jak v mlze a nejde sním nic dělat. Takže jsem si našel číslo dílu a v číně koupil kamerou novou. A potom co jsem kameru nainstaloval, tak každý kdo četl tohle vlákno asi tuší, že kamera nefunguje. po připojení se obraz objeví asi na 4s a pak obraz zčerná a infotaiment řekne, že parkasisten je nedostupný. Moje origoš kamera ma číslo díly 5Q0.980.556 koupil jsem si tedy to stejné označení 5Q0.980.556. takže zakopenej pes musí byt vtom ostatním označení origoš je 5Q0.980.556 H07 0100 PS9-00106.07.1500020205 čína je: 5Q0.980.556 H09 0170 PS9-00105.02.163X040698 Tuší někdo jak by se muj problém dal řešit. Budu rád za jakýkoliv tip co dělat. Díky.
  3. Ahoj, neporadí mi někdo jak číst v "S0069120015 zakladní výbava" označil jsem čárkovanýma šipkami a čárkovaným kruhem věci, který tuším jak co dělaj, ale jestli vtom není něco víc 1) kam vede hnědo/zelený drát z EX30. Po zelené šipce, protože sdílí barvu, a nebo po hnedé, protože sdílí číslo? 2) co značí ty čísla dole v červeným kruhu?
  4. Jednu chvíli byl obraz úplně rozostřeny. Viděl jsem, že čočka je zamlžená. Tak jsem teplem ruky tu vlhkost "rozpustil". Týden už se čočka zdá průhledná, ale furt obraz je lehce zamlžený. Napadlo mě někam tam dat ty silica gel balíčky, ale ta kamera je podle mě zatavená v plastu, nejde se dovnitř dostat. i konektor má kolem sebe těsnění, že se mě nechce věřit že by se tam voda dostala, třeba netěsností kolem trysky (tu jsem kontroloval nezdá se mě, že by to vedení někde teklo)
  5. Stalo se nekomu ze obraz z kamery je zamlzeny? Dodelaval jsem si ostrik letos v zime, po prvni zime a neustalym cisteni kamery. Auto mam od kvetna takze to byla prvni zima s autem. Po asi 2 mesicich je obraz z kamery furt zamlzeny. Tak si rikam jestli je to normalni a nebo dusledek toho ostriku. A da li se tomu nejak predchazet.
×
×
  • Vytvořit nový...