Přejít na obsah

Kubik87

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kubik87

  1. Kubik87

    Škoda Fabia IV

    @Petr AMF Tak to je náhoda, taky si pujdu do Barthu... Já to tam teda mám 3 minuty pěšky... :D Přístí týden bych jí už měl mít :)
  2. Kubik87

    Škoda Fabia IV

    Posunuli ti to z listopadu 22 nebo z listopadu 23? Já objednával fábku po vánocích, měla bejt na podzim 23 a na konci unora už mi volali že bude koncem března.
  3. Kubik87

    Rozměry kol

    @tomas135 určitě 185/65 R15 viděl jsem to v konfigurátoru @Hkubes pořidil jsem corvara z pola VI 2g0071495 (ale budu je mít teda na léto a na zimu plecháče na kterých mi fábka přijde)
  4. Kolegovi z práce se vejde thule s těma velkýma kolama do FII HB, čtyřková má litorově kufr vetší, tím pádem bych řekl že by ses mohl vejít :)
  5. @ski1961 Díky moc za manuál i za tip kde se dají najít ostatní příručky.
  6. @Boleslavák Super, nemáš i zbytek servisních manuálů? Aktuálně řeším jestli se dá stále použít olej VW 502.00 do toho nového MPI a třeba to tam uvádí. Díky
  7. Popravdě řečeno TSIčku se chci vyhnout obloukem a jsem ochoten za to platit nižší dynamikou, s tím jsem smířen. Má pro mě, krom jiného, značné nevýhody v přestavbě na LPG a přes to nejede vlak :) Tím jak jsem napsal že jezdím svižně jsem myslel to že nejsem brzdou v provozu, vetšinou jsem ten co ostatní dojíždí a zdržují ho oni, ale zase nejsem závodník co musí za každou cenu předjíždět, to jen pro vysvětlenou. S volbou podvozku si trochu lámu hlavu, v zatáčkách mám rád když auto sedí a nenaklání se jako felda, na druhou stranu vím jak je nepohodlné mít nízké auto a být tím limitován, takže asi půjdu cestou kompromisu a ještě ušetřím za příplatkovou výbavu a jen si dokoupím kryt motoru :D PS: v konfigurátoru jsem našel za 600kč možnost pošití části palubky látkou a co jsme koukal na fotky, tak to hezky oživí auto a dává mu modernější a líbivější vzhled za pár korun. - Toť jen informace pro další budoucí majitele, co si budou konfigurovat auto.
  8. Ahoj, chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti s konfigurací F4, váhám jestli připácet za climatronic, případně za sportovní podvozek či paket pro špatné cesty... Jaké máte zkušenosti vy, stávající majitelé? Má to cenu, nebo ne? S autem budu jezdit z 60% po okreskách, 30% rychlostní silnice a dalnice a minimum města, jezdím poměrně svižně. Dále bych se chtěl zeptat, co stojí za to si připlatit a co třeba máte a řekli jste si že to byl zbytečný příplatek? Momentálně jsem nakloněn k Ambition Plus + climatronic (style mít nemůžu kvůli MPI). Díky všem za postřehy Jakub
×
×
  • Vytvořit nový...