Přejít na obsah

dymacek.jan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení dymacek.jan

  1. Kdyz ty kotouče jsou originál a mají najeto 20k tak je blbost kupovat čínské 😉
  2. Přední mají najeto cca 20k ale nechál jsem je lehce liznout na soustruhu, ruční mám elektronickou, nezkoušel jsem ji zatáhnout při jízdě.
  3. Kotouče jsou opravdu nové, týden staré, měnil jsem to z důvodu toho že to dělalo již před výměnou a kdyz jsem zjistil že jeden starý zadní kotouč hází, měřil jsem pomocí uchylkomeru, hazivost byla cca 0,2 mm, tak jsem měl za to že cukani je způsobeno tím. Ale bohužel po výměně kotoučů, destiček a ložisek žádná změna.
  4. Zdravím, nevím si rady se skubani auta pri brzdění, dělá to při lehkém položení nohy na brzdový pedal, je to cítit jak při dobrzdovani tak i při brzdění při vysoké rychlosti. Volant nevibruje a ani pedal nekope. Přijde mi že to je od zadních brzd. Tak jsem vyměnil kotouče, desky a ložiska, vodící čepy chodí pěkně jsou promazany, desky se taky nezadrhavaji v držáku třmenu, brzdový pistek chodí krásně lehce. Proběhlo i odvzdusneni brzdového systému. Problém ale stále přetrvává. Nesetkal se s tím někdo. Jinak destičky a kotouče jsou trw, ložiska SKF.
×
×
  • Vytvořit nový...