Přejít na obsah

viiska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení viiska

Bažant

Bažant (2/14)

  • Dedicated Vzácný
  • One Month Later
  • First Post Vzácný
  • Week One Done

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. @paveldvorakto zni slibne. S postupem doby je pripojeni stale stejne kvalitni? Neodpojuje se to? Nejake chyby nepozorujes? Nasel jsem na webu quadlock k tomu i par desitek dosti negativnich recenzi, proto se ptam, nez to objednam. A zkusenost z "prvni" ruky je k nezaplaceni. Diky
  2. @paveldvoraksuper, zadne latence nepozorujes? je to stabilni? Pripojeni to ma pres wifi, predpokladam..
  3. viiska

    Zadní světla

    Mam tedka nového Kamiq, výbava Style a zadní světla jsou klasické žárovky, minimálně blinkry…
  4. Ja si jdu pro auto v patek, zadal jsem to specialne pomoci paketu Konektivita, ale po precteni techto prispevku si nemyslim, ze to tam opravdu bude. Nicmene narazil jsem tedka na toto https://www.quadlockcase.eu/products/wireless-carplay-adaptor?variant=40175213838418, nezkousel nekdo?
  5. Jen takova zajimavost, objednany Style 1,5TSI, v lednu, pred zmenou ceniku, s puvodnim dodanim v cervenci 2023, vcera volali, ze se bude vyrabet uz ted, dodani na konci brezna/zacatek dubna.
  6. Zkoumal jsem, jak maji bezdratove propojeni resene ostatni znacky a narazil jsem u VW T-Cross na tuto informaci: Nemam to nijak podlozene, ani jsem zatim se neptal dealera, jestli je podobny pripad mozny u Skody, nicmene kdyz jsem objednaval Kamiqa cca tri tydny zpet (vyroba planovana na KT 28 2023), jeste pred zdrazenim a zmenou vybavy, tak dealer mi tvrdil, ze jedina moznost, jak dostat Bezdratovy smartlink je v packetu Konektivita 2023 a tak se to taky objednalo. Nemam zatim zadne informace, jestli to tak bude/nebude. Berte to s rezervou...
  7. Je to nejak podlozene? Ja, po konzultaci s dealerem, jsem prave chtel tuto funkcionalitu, kdy mi bylo receno, ze jedine v paketu `Konektivita 2023`, takze se to takhle objednalo jeste pred zdrazenim, ktere nastalo dva tydny zpet.
×
×
  • Vytvořit nový...