Přejít na obsah

Blashyrk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Blashyrk

Bažant

Bažant (2/14)

  • One Year In
  • Conversation Starter Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj,už jste někdo měnil na své 1.6 měnil tato čidla?Preventivně by to mělo být po 100tkm a originál s písmenem D na konci
  2. Ahoj,zrovna jsem do nádrže aplikoval přípravek BG245 na dekarbonizaci a čištění palivové soustavy a vstřikovačů.Máte to již někdo za sebou?Hodně lidí to chválí.Mám korekci na jednom vstřiku už limitní ale auto jezdí naprosto v pořádku a bez chyby.
  3. Mohu poprosit o jakou aplikaci se v mobilu jedná o informaci že dpf regeneruje, díky
  4. Zdravím, při standardním vypuštění celou náplň nevypustite,na tuty se u vás jedná o nějaké ložisko a tipnul bych si na hlavní hřídeli.Jsou tam tři.Nechal bych převodovku demontovat a zkontrolovat,než dojde k poškození.He dobré pak udělat při demontáži jeden úkon, který zajistí u petkoveho oběžného kola, lepší mazání.Rovnez můžou být i špatná samotná oběžná kola.
  5. Na této motorizaci ve spojení s manuální 5q převodovkou.odcházela ložiska na hlavní hřídeli převodovky a ložiska na diferenciálu.Dále někreré ročníky měli i problémy s oběžnými koli převodových stupňů.Pokud by se jednalo o spojkové ložisko,ten zvuk by byl asi permanentní.V těchto km bych olej v převodovce už vyměnil.
  6. Více popište projev,prosím.
  7. Tyhle pazvuky dělalo uložení převodovky.Prostě spojení souosost motoru k převodovce.Zkontrolavat silentbloky jak motoru tak převodovky.
  8. Ahoj,vlastním sice golfa 7 ale take motorizaci 1.6TDI.Problém s hučením převodovky na 4+5 kvalt ale pouze jen když se brzdí motorem.Teď jsem nechal vyměnit všechna ložiska na hlavní hřídeli převodovky a byla už sjetá na cementaci.Kuželíková na diferenciálu netknutá včetně předpětí.Hned se udělala i nová lamela spojky a ložisko.Hučení pořád stejné.Údajně to dělájí oběžná kola 4+5 rychlostního stupně.Mluvil jsem se Sixtou a ten je pokud to od zákazníka ví,mění na 3+4+5 rychlosti.Ty převodovky jsou hnoje.
×
×
  • Vytvořit nový...