Přejít na obsah

Frantík82

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Frantík82

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. No trochu mě teď mrzí, že nejsem větší fanda do aut, ale jen uživatel a to co si nenajdu na googlu, tak nevím. Protože tohle je fakt zajímavý kus roomstra. Na googlu jsem našel informaci (nedokážu posoudit pravost informací), že při změně převodových poměrů pak nefunguje tempomat. Když bych vyšel z předpokladu, že šestka není origo, tak by teoreticky neměl fungovat tempomat, ale v autě normálně funguje. Nastavit rychlost, ubrat, přidat. Dočetl jsem se, že každá převodovka má na sobě vyražený kód. Já se podívám na ten kód a pak snad dohledám, z jakého auta je. Jinak za tu 6tku jsem rád. Často jezdím po dálnici a představa, že jedu jen na 5tku je docela šílená. Na tu 6tku auto příjemně utichne. Jinak další "zajímavost" našel jsem pod volantem nalepenou krabičku, na které je napsáno Termocall webasto. Našel jsem si už návod a tohle je snad krabička na simkartu a topení se dá ovládat appkou, což by byla pro mne ještě větší pecka.
  2. No právě, že se mi s tím jezdí úplně super. Když jedu klidovku (to jezdím skoro pořád), ta šestka se tam nechá dát už v 70km/h, když jedeme celá rodina, tak teda dávám šestku až při 80-85km/h. Jezdím spíš dálnici, takže dám tempomat na 130 a tu 130 drží i ve stoupání. Co se týká okrsek, tak 90 taky drží, ale při větším stoupání musím teda podřadit na pátý stupeň. Osobně ten šestý stupeň hodnotím, jako "eco" rychlost.
  3. Asi budu muset někoho poprosit o pomoc, protože vůbec netuším, jak se to topení nastavuje. v interieru je jen tlačítko. Když topení neběží, tak jen problikne, když ho zmáčknu, tak se rozsvítí, začne to někde v motorovém prostoru hučet a za chvilku se line teplý vzduch z ofuků.
  4. Ještě přiložím obrázky umístění tlačítka na topení a pak porovnání 5 a 6 rychlostního stupně při 90 a 130 km/h
  5. Ahoj, jsem tu nový a jdu si pro radu k ostříleným uživatelům fabií a roomstrů. Pořídil jsem si roomstra scout 1,6l MPI 77kW který byl dovezený z DE. Na roomstru mne zaráží dvě věci. Má to nezávislé topení, který se ovládá tlačítkem vedle klimatizace a druhý věc, že auto má šestou rychlost. Nikde jsem nedohledal, že by scout měl tyto dvě věci. Může někdo poradit?
×
×
  • Vytvořit nový...