Přejít na obsah

Shiby1810

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Shiby1810

  1. Shiby1810

    Stěrače

    Zdarec, stalo se někomu, že měnil zadní stěrač a neseděl adaptér na uchycení? Na obrázku vlevo nově koupený BOSCH a vpravo původní originální. Přehodit adaptéry nelze, protože uchycení není kompatibilní...magořina Ptal jsem se dodavatele a dle VIN kódu je ten nový správný, tak nevím kde udělali soudruzi chybu...
  2. Zdarec, zapadl mi středový zámek pro bezpečnostní pás, jak jsou dva vedle sebe na zadním sedáku. Jeden je ukotvený napevno, ale ten zapadnutý je jen na měkkém popruhu, takže zapadl hned jak si třetí osoba na něj sedla. Poradil by někdo nějaký fígl, aniž bych musel demontovat celý sedák? Díky.
  3. Díky, tím jsem taky začal. Do dost servisů jsem posílal mail s fotkami, aby viděli jak to vypadá. Dnes je zkusím obvolat. Tady jsem to zkoušel, jestli někdo neměl stejnou zkušenost.
  4. Zdarec, podařilo se mi škrábnou kolo o vysoký obrubník. Nevíte náhodou jestli se dá někde v Jihomoravském kraji opravit? Popřípadě jestli je to vůbec možné když je to černá metalíza? Díky.
  5. @lucky.jack sranda je, že když v telefonu vypnu BT tak se automaticky hned zapne...pomohlo jedině vypnout mobil natvrdo, připojit druhý telefon a první opět zapnout @Rapid1.0 jakmile budu doma, zkusím Díky
  6. Zdravím, mám loňský model, je možné nějakým způsobem v infotainmentu přepínat mezi telefony, které se připojí a hraje z nich hudba, navi, atd.? Při nastartování se ukážou oba telefony, ale zároveň se hned začne k některému připojovat a nelze to nijak ovlivnit. Přes tlačítko PHONE se dostanu do přehledu uložených telefonů a že jsou oba k dispozici, ale nelze je ručně vybrat. Díky za tip.
  7. Zdravím, byla by ještě jedna sada k mání? Mám zájem ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...