Přejít na obsah

HAppyn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení HAppyn

  1. Tak vše už vyřešeno, školácká chyba... díval jsem se na číslo ŘJ volantu jen podle vinu a měla tam být správná 5K0 953 569 H, ale fyzicky byla na autě bez jakéhokoli indexu, takže multifunkci nepodporovala. Po výměně jednotky funguje vše jak má.
  2. Díky, díval jsem se, ale ani jedno označení pinu neodpovídá pinum na mém autě. Každopádně i tak děkuji. Nebude vědět někdo jak je to na S2 CFFB ?
  3. Zdravím, nebude si někdo, kdo už tempomat dopojoval pamatovat, do jakých pinu ŘJ motoru a podvolantového kroužku se zapojuje zmíněný kabel na propojení, zkoušel jsem hledat ve schématech a našel jsem jen že vede propojení ale není nikde zaznačen pinout jaký přesně to má být. Děkuji za rady. Jedná se o SUP 2 2011 před FL
  4. Zdravím, prošel jsem spoustu témat ale nenašel jsem nikde odpověď. Přehodil jsem volant 4ramenný před fl bez MF za stejný ale s MF (ovladaní rádia + telefonu) jedná se o SUP2 2011 před FL (pačky světel a stěraču jako jeden celek a podvolantovka je součástí kroužku airbagu kod 5K0 953 569 H ) a nelze nakodovat, píše mi to, že kodovaní nebylo přijato i když dle tabuky z ross techu jednotka umí vše, navíc po výměně netroubí. Kabeláž byla vyměněná za tu která byla originál k tomu volantu. je třeba ji nějak přepinovat ? Nemám maxidot, ani tempomat může to mít vliv ? Popřípadě jaký je postup kódování ? Zkoušel jsem sehnat kontakt na Ferdu25 ale marně i na jiných fórech. Poradíte mi někdo ?
×
×
  • Vytvořit nový...