Přejít na obsah

martin155

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení martin155

  1. Mel by nekdo takovy seznam provoznich kapalin pro 169kw verzi? Predevsim by me zajimaly vsechny doporucovane viskozity motoroveho oleje. Diky
  2. Potrebuji VW 502 00 nebo 504 00, ale nenasel jsem olej 5W30 s ACEA A3/B4 a API SN. Kdyz plni VW (502/504) a 5W30, tak bud je ACEA A3/B4 API SL, nebo ACEA C3 API SN. Je lepsi dodrzet spis ACEA, nebo API? Diky
  3. Ahoj, chtel bych pozadat o radu, ktery olej pouzit do OIII 169kw: https://www.millersoils.cz/ee-performance-5w401?c=670 https://www.millersoils.cz/ee-performance-5w30?c=667 V manualu je uvedena pro benzinove motory specifikace: ACEA A3/B4, kterou prvni olej (5W40) splnuje, ale z vyroby byl 5W30, ktery ma ale specifikaci ACEA C3. Tak ktery bude vhodnejsi pouzit? Diky za radu.
  4. Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi, co v aplikaci Carista znamena stav 'Not ready' u katalyzatoru a cidel? Znamena to, ze polozky nelze otestovat, nebo je s nimi neco spatne?
  5. V CarScanner settings je moznost Backup, kde je mozne exportovat data do souboru. Jen nevim, co vse se do souboru ulozi. Jestli jde jen o data ze senzoru, nebo se ulozi i stav jednotek, u kterych byla provedena zaloha.
  6. Ahoj, mate prosim odzkousenou praci se zalohami v Car Scanner? Mam nekolik zaloh, ale zajimalo by me, jak / jestli funguji a jestli se na ne muzu spolehnout? Vim ze po provedeni zalohy jednotek se v historii kodovani vytvori jednotlive body obnovy, ale zajimalo by me, jestli je mozne vyexportovany '.cbz' soubor nasledne pouzit pro hromadne obnoveni stavu vsech jednotek. Co presne provede funkce 'Restore backup'? Vrati puvodni stav v dobe tvorby souboru, nebo nacte historii kodovani, ze ktere by se pak musela vyklikat obnova? Mate nejaky jednodusi zpusob zalohy a nasledneho obnoveni stavu na vsech jednotkach?
  7. Bojim se zeptat 🙂 ale koukal jsem na testy a diagnostiku, kdyz vyhodi Emision test status 'Not ready', znamena to ze nemuze provest test, nebo to muze byt chyba (ptam se kvuli STK)? Jeste doplnim, ze vuz stal na miste s pustenym motorem, zahratym na provozni teplotu.
  8. Chapu ze mode neni to same co asr/esc. Jen popisek pro funkci vyvolaval (pro mne) trochu matouci dojem. Tlaciko mam, jen jsem ho nechtel po kazdem nastartovani znovu mackat.
  9. No v tom popisku se pise, ulozeni drive modu, stavu prevodovky, motoru, ESC, svetel a dalsich nastaveni. Z toho to vypada, ze by tahle funkce mela ulozit kompletni obraz pred vypnutim motoru. Mne by tedy stacil stav ASR/ESC. Chapu ze popisek muze byt jedna vec a skutecnost jina. Je to myslene ciste pro drive mode? Btw na car scanner mi tahle funkce momentalne stejne nejde, ale zajimalo me, jestli by byla moznost jak to udelat treba v dlouhem kodovani. Posledni moznost by byla HW, nedela se alespon neco jako jsou adaptery na StopStart pro lidi, kterym se to nechce kodovat?
  10. Na ten posledni zvoleny stav se ptam, protoze jsem v Car Scanner videl experimentalni funkci, ktera to mela umet. Neslo by to ani pres VCDS? Vypada to na nastaveni 19 CAN Gateway?
  11. Jeste bych se zeptal, jestli je mozne na O3 dokodovat 'pamet' nastaveni ASR/ESC tlacitka, aby bylo po opetovnem zapnuti motoru ve stejnem stavu? A jestli je mozne na O3 pridat automaticke prepinani mezi dalkovymi a potkavacimi svetli? Diky
  12. Chtel bych poridit Hex V2 kabel s ST32F429. Na Aliexpressu jsem u stejneho prodejce nasel 2 varianty. Prvni je inzerovana jako 'No Update', u druhe je 'Free Update'. Mate s tim zkusenosti, jestli je vnitrek u obou verzi stejny? Predpokladam, ze u druhe verze bude cinan poskytovat odkazy na novejsi verze, je ale skoro dvakrat drazsi, tak premyslim, jestli to ma smysl? Diky Zkousel jsem se ptat primo na Ali, ale zatim nic...tak bych byl rad za nejakou zkusenost. Edit: radsi jsem vzal drazsi verzi.
  13. Podarilo se nekomu pridat 'pamet' na posledni nastaveny stav na ASR/ESC tlacitku? Diky
  14. Diky za rady, koukal jsem do Car Scanner, asi to bude na 09 jak rikate, jen tam nejsou popisky. OBDeleven je mozne pouzivat s neoriginalnim ELM327 adapterem? Mohl by se nekdo prosim podivat jaka je pozice na O3? I kdyz mozna jeste poresim neco, kde to bude popsane, abych to nedelal naslepo. Nevite jestli je HEX-NET neorigo nahrada, se kterou by bylo mozne pouzivat vcds na telefonu? Edit: kdyby se nekomu hodilo, jeste jsem prochazel prednastavene funkce a asi jsem to poprve prehledl, senzor jde v CarScanner deaktivovat viz. druhy screen.
  15. Ahoj, je k sehnani cinska verze HEX-NET s VCDS Mobile pro bezdratove pripojeni na telefon?
×
×
  • Vytvořit nový...