Přejít na obsah

LukSag

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení LukSag

  1. LukSag

    Zimní pneu

    O tom nastaveni v columbuse jsem nevedel. Diky!
  2. LukSag

    Zimní pneu

    Mam 16 palcove disky ktere jsem chtel pouzit na zimu, ted na nich jsou letni, problem je ze v TP mam pro ten rozmer pouze rychlostni index "V" coz je celkem problem neco zimniho sehnat. Pokud obuju nizsi index mel bych mit viditelne oznaceno max rychlost v interieru. Resi to nekdo? Predpokladam ze s takovou pneumatikou neprojdu STK.
  3. Co rikate na cisteni napr. https://www.dpf.cz/ Nabizi to ted vice firem. Ma nekdo zkusenost? Nebo menil nekdo za novy a za kolik?
  4. Olejove cerpadlo. Nijak neresit. Je to vlastnost. Muzes vymeni cerpadlo ale co jsem cetl tak se to za par tis km zase vrati.
  5. No nevim ja tomu nerozumim ale dva servisy mi potvrdily ze jsou na jednou pouziti, takze asi ano.
  6. Pouze omyl, netusil jsem ze to muze byt dulezite, tak jeste jednou, pokud to nekomu v budoucnu pomuze ke kontrole prace na jeho aute.
  7. Prohlidka ve 170 tis s olejem 11 000 Kc - zjisten rozvodovy remen v nic moc stavu doporuceno udelat rozvody. Rozvody o tyden pozdeji + pumpa + komplet prislusenstvi + klinovy remen + kladka na alternatoru + vymena nadrzky na vodu za "bezpytlikovou" cena dalsich 31 000 Kc.
  8. Komplet rozvody + pumpa + vymena prislusenstvi, klinovy remen, nejaka kladka na alternatoru a cena krasnych 31 000 v AS.
  9. Supr a kde je tam na poslednich strankach kolik stoji rozvody. Pod 2021 ani koukat nebudu jestli to tam nahodou neni to by me asi bylo informacne k nicemu.
  10. Kolik vas staly rozvody v AS? Mam sice 140KW ale to asi nehraje uplne roli. Mel jsem auto na bezne kontrole + olej a bavili jsme se ze je sice cas na rozvody ale ze zas na druhou stranu hodne lidi doporucuje drive bud pumpa nebo i prasky remen. Koukli na ne pri kontrole a prej maj neco za sebou a je to na nich dost videt a zaver radsi vymena hned a necekat na interval. Akorat cena me malinko zaskocila, ze prej cca 25 tis.
  11. Je na to nejaky predpis? Je treba to opravdu resit hned nebo treba s rozvody? Auto je 5 roku stare, najeto 170k
  12. Uplne normalni, diky spojkam v oleji si muze delsi prokluz dovolit... Chova se mi naprosto stejne.
  13. Ubyva skokove, urcite to neni 1:1 kolik ukazuje a kolik najedes... ja na plnou mam najezd 8000 km, realne si myslim ze jsem dal kolem 10 000km a tankoval jsem s dojezdem 2300 necelych 11l
  14. Snad to nebude uplne OT ale na Fordu je teplota bezne 90-102 stupnu a raficka se ani nehne. Jsou to bezne teploty modernich motoru takze bych neplasil dokud se opravdu nehne i raficka kdy ta teplota je opravdu pres. Na Superbu nesleduju live data, nevim jestli na radiu v Offroad menu ukazuje live teplotu tak se mi nehne z 90 takze z toho usuzuju ze ne a je to "uzivatelska" teplota kdyz proste vse mezi 85 - 100 je proste 90 aby lidi neplasili 😁
×
×
  • Vytvořit nový...