Přejít na obsah

kosi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 362 zobrazení profilu

Oznámení kosi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. poslal mi ji jeden kluk co to fotil, viděl někoho se motat u mého auta vyfotil to oni prej nasedli a popojeli a tak tomu nevěnoval pozornost a šel spát, proto bych potřeboval zjistit SPZ.
  2. Dnes se mi dostala do rukou fotografie, která by dosvědčevala důkaz o jaké auto se jedná a jakou má SPZ, je to focený mobilem v pravém rohu je vidět odraz SPZ, ale nic nemohu přečíst. Poprosil bych vás všechny o pomoc zda by šlo z této fotografie vytáhnout nějakým způsobem auto a v nejlepším případě SPZ. Předem vám všem děkuji o pomoc zde by měla být fotografie komu nepůjde stáhnout zašlu ji na email
  3. Vozidlo mělo standartní zařízení imobilizér, zamknuto, zařazený rychlostní stupeň a zatáhlou ruční brzdu. A auto jsem měl pojištěný standartně takže bez havarijky. Máte pravdu taky bych jim ty hnaty přelámal.
  4. PROSÍME O POMOC: V České Skalici dne 1.8.2010 byla odcizena Škoda Octavia II 1.9 TDi sedan, značky 4H1 5997,r. výroby 2007, barva černá metalíza, výbava Elegance ve světlém interiéru, v autě bylo handsfree sada zn. Nokia, litá kola 17-palců - ve středu kola byl znak Škoda, na tapecínu dveří u řidiče byl vymáčknutý důlek od loktu. Výrobní číslo vozidla: TMBBS61ZX72105193. Auto bylo odcizeno mezi 00:30 - 8:30 hod. Tímto prosíme všechny vaše známé a kamarády o sdílení toho příspěvku - moc by nám to pomohlo. DÍKY email:luba.kosi@seznam.cz tel: 774 908 226
  5. Ještě bych měl prosbičku nemáte někdo fotku jak vypadá ten kabílek, který vede k brzdovým destičkám. Díky moc
  6. ano to je přesně ono toto bych rád, aby to svítilo, když už nemám skoro žádné destičky. zítra se podívám jestli je v pohodě ten kabel, říkali jste na levém předním kole u brzdové destičky má být kabel, jestli jsem to správně pochopil.
  7. Zdravím Vás potřeboval bych od vás poradit mám octavii 2 rv. 2007 výbava elegance. Potřeboval bych zjistit zda mám kontrolku brzdového obložení, myslel jsem si, že když mám výbavu elegance tak ji mám, ale nějak se mi nerozsvítila a já jsem se dostal bržděním na kotouče. A tak prosím o radu jak zjistit jestli ji opravdu mám a jak ji nahodit, aby popřípadě svítila. Děkuji Vám všem moc za radu..
  8. tak už jsem zjistil co to je. Při otáčkách cca 3000-4000/min mi začne vybrovat sermo motor pro nastavování klapek klimatizace u spolujezdce. Nachází se u spolujezde po levé straně. Rozdělal jsem ho a chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte s tímto zkušenosti. Myslel jsem, že bych motorek prostříkl kontakt sprejem prosím o radu. Velice děkuji.
  9. tak už jsem zjistil co to je. Při otáčkách cca 3000-4000/min mi začne vybrovat sermo motor pro nastavování klapek klimatizace u spolujezdce. Nachází se u spolujezde po levé straně. Rozdělal jsem ho a chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte s tímto zkušenosti. Myslel jsem, že bych motorek prostříkl kontakt sprejem prosím o radu. Velice děkuji.
  10. ahoj brýle tam nemám to jsem už také zkoušel :-) je to někde u spolujezdce když jedu nad 3000 otáček začne to dělat jakmile vypnu větrání kompletně jakoby se to utlumí, ale poté to začne dělat znova. Nevím jestli s tím nemám jet do autorizovaného servisu jestli se s tímto nesetkali.
  11. Zdravím všechny poprosil bych Vás o radu už nevím kde hledat. Mám octavii 2 rv.07 sedan. Když jedu na čtyrku nebo na pětku při 3000-4000otáčkách tak slyším vrčení z právé části spolujezdce auto jsem měl v servisu zkoušeli rozbebrat kastl a podlepit ho jestli to nedělá větrák, ale při dnešní projížďce opět auto v těchto otáčkách začalo bzučet, už jsem z toho nešťastnej mohl bych poprosit zda někdo nemá s tímto zkušenosti nebo prosím o radu. Všem předem děkuji
  12. Zdravím všechny poprosil bych Vás o radu už nevím kde hledat. Mám octavii 2 rv.07 sedan. Když jedu na čtyrku nebo na pětku při 3000-4000otáčkách tak slyším vrčení z právé části spolujezdce auto jsem měl v servisu zkoušeli rozbebrat kastl a podlepit ho jestli to nedělá větrák, ale při dnešní projížďce opět auto v těchto otáčkách začalo bzučet, už jsem z toho nešťastnej mohl bych poprosit zda někdo nemá s tímto zkušenosti nebo prosím o radu. Všem předem děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...