Přejít na obsah

mortimer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    131
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli mortimer

  • Narozeniny 28.11.1985

Návštěvy profilu

968 zobrazení profilu

Oznámení mortimer

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Auto stojí a čeká se na ten ventil. Dneska zkoušeno nastartovat a pro změnu se přidala i kontrolka bzdové kapaliny, nevím co to jo. Najednou se z ničho nic všechno nějak vys....
  2. No tak prvně se projevilo to, že se rozsvítila kontrola žhavení a okamžitě snížení výkonu motoru. Netáhlo. Na diagnostice chyba, vypadalo na problém s palivem. Už se následně neukázalo, 14 dní jezdilo auto bez chyby a včera se znovu ukázalo a k tomu ještě kontrolka "mill" ale v prvním servisu neukázalo na diagnostice nic. Dnes v dalším servisu chyba EGR ventilu (no pravděpodobně je v pr...) Mám Rapid 1.6 TDI 66kw 2014 najeto 65tkm
  3. Ahoj, už máš nějaký výsledek? Začalo se mi dít to samé. Nicméně týden jezdilo auto bez problémů a oběvilo se znovu dnes. Ale diagnostika mlčí, žádnou chybu neukazuje.
  4. Ojetý rok výroby 2014. najeto 30tkm
  5. A je nějaký vyloženě velký rozdíl mezi 66 a 77? jel jsem v 66 a přišlo mi to v pohodě. v současné fabii mám 74kw a táhne i po 12ti letech pořád dobře
  6. Ahoj všichni. Měl bych dotaz. Koukám a uvažuji o koupi Rapida. Chci určitě TDI, ale zajímá mě proč už dělají jenom ten 66kw a ne 77kw? Je znám nějaký důvod této změny?
  7. Ahoj všichni, čeká mě výměna rozvodů po najetých kilometrech u Fabie I (02) 1,9 TDI 74kw. Chtěl jsem se zeptat v jaké cenové relaci se taková výměna pohybuje a na co si dát případně pozor. Najeto bude 180 000.
  8. Předem se omlouvám za vytvoření duplicitního dotazu... A zároveň díky i za rady. Zkontroloval jsem to a nesvítěj .. ale takovou vadu bych pod kontrolkou žhavení nehledal
  9. Ahoj všichni, možná uplně stupidní dotaz. Ale v mojí Fabii 1.9 TDI 74kw se mi z ničeho nic rozblikala kontrolka žhavení. Fabie startuje bez problémů, ale po rozjetí začne blikat takhle kontrolka a bliká až do vypnutí motoru. Poté ale znovu bez problému nastartuje. Našel jsem v manuálu pouze informace pokud nesvítí nebo svítí trvale. Nevíte někdo v čem by mohl být problém? předem díky za odpověď.
  10. Díky za odpověď něco takového jsem potřeboval, abych se ujistil, že to jsou jenom tyhle bohužel (. Co třeba DANCE z Fabie II to by tam nešlo? A ještě se chci zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rádiem SENCOR SCD 9204GPS. Kolega co má Audi mi ho doporučil, že je s ním spokojen. Nebo případně budu rád za rady jaká radia máte vy. Ještě jednou dík.
  11. Zdravím Vás, potkala mě taková nemilá věc za kterou bych nejradši někomu zlomil obě ruce a to, že mi někdo z auta ukradl originální navigaci škoda DX. Proto, teď řeším jakou vybrat náhradu. Chtěl bych se Vás proto zeptat která všechna originální rádia od Škody, jdou namontovat do FABIE I bez nějakých drastických úprav. Předem díky za Vaše nápady, případně fotky interiéru. Díky za každou pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...