Přejít na obsah

ok1zfp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli ok1zfp

  • Narozeniny 30.3.1950

Návštěvy profilu

1 434 zobrazení profilu

Oznámení ok1zfp

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Mně zafungovalo -09-Centrální elektro >pomocník kódování >Byte 12 >bit0= zatrhnout. Jinak v zákoně to není zakázané, je tam ,, při denním svícení koncová světla nemusí svítit,,
  2. Objednávka 166450 zboží ze serveru www.cc-autodily.cz Děkujeme za Vaši objednávku, kterou budeme vyřizovat v nejbližším možném termínu. O průběhu zpracování Vaší objednávky Vás budeme informovat. V případě, že jste zvolili platbu předem / přes účet/ vyčkejte prosím na výzvu k platbě! Děkujeme. Údaje o objednávajícím: Provozní doba: Po–Pá 08:00–17:00 17.11.2017 zavřeno Webová stránka pobočky způsob platby bankovním převodem způsob doručení Zásilkovna po České republice: Praha 5, Radlická, tram Laurová poznámka Objednané zboží: Obch. č. ŠKODA č. Název položky Množství Cena za j. Celkem 125027204 03F109507F NAPINAK RETEZU 1 725 Kč 725 Kč 909207242 N 10320101 ZAROVKA H7 - SADA 2 KS 1 512 Kč 513 Kč Poštovné a balné 1 41 Kč 41 Kč BONUSOUT Výběr slevy z kasičky 1 -21 Kč -21 Kč
  3. Když omylem zmáčkneš tlačítko na páčce, tak ti přestanou fungovat na volantu ale na páčce jdou. pak stačí vypnout zapalování a volant zase funguje.
  4. 1- Je skutečně vybitá, nastartuješ to normálně, nebo lže měření. 2- Jestli máš možnost zapůjčení jiné baterky, krátkodobý test toho moc neřekne. 3- nejlépe registrační nebo i běžný ampermetr a nechat to povypínat všechny odběry, což trvá i 40 minut a potom se třeba po hodině chodit kouknout na odběr. Samozřejmě bez otevírání dbeří a jakékoliv manipulace s autem. Proto je nejlepší ten registrační, pokud to nestojí v garáži.
  5. +Já mám GPS vyhledávání z fabriky a baterii 66 Ah Varta a když to stojí venku tak je to dobré ale když to stojí -3 patro v parkingu tak po osmi dnech to starterem neotočí. Vyhledává to urputně nějaký ten satelit a tím je odběr až 400 mA, při najití příslušného počtu se odběr sníží na 30 mA. Jestli parkuješ někde uvnitř ta nic divného, fabrika při téhle montáži osazuje bateriemi 56 Ah. Garáže mají 3 závory a vrata na DO a všude kamery tak tam mám skrytý spinač. Pojištovna ti řekne co je zrovna napadne.
  6. Koukám na to Vaše trápení s objímkou. Od doby co jsou LED diody a podobné, tak ve všech radiosoučástkách mají na ně také objímky do panelů, jen si vybrat. Třeba tady ( http://www.ges.cz/cz/elektronicke-soucastky/led-diody-optosoucastky-pristrojove-zarovky/led-diody/montazni-krouzky-a-distancni-vlozky/SADA_H.html )
  7. Pro FUMIHA: foto v příloze, kabel natahneš pomocí silnějšího CU instalačního vodiče (alespon 1,5 mm, zasunout otvorem pro čidlo směrem k přístrojům které je potřeba odšroubovat a vyjmout a potom tak dlouho zkoušet až se povede a vodič se objeví pod molitanem za přístroji a opatrně zatáhnout kabel s čidlem aby se neutrhlo (zabalit třeba do malého sáčku). Tak pro mikliska: záslepku senzoru jsem otočil a potom hned zpátky, ta ostrá hrana nepasuje, viz foto a dnes rano jsem skouknul Rapida a ma to také tak jako jsem to měl původně. Pro. Lusta17: ono u Rapida r.v.51/2012to je pootočit ještě o jedno zajištění vlevo, takže je to skoro. Lepší by bylo aby popisky byli natočené a ,,0,, byla nahoru jako u původního.
  8. Pro mikliska : jako original, ,,0,, kolmo nahoru. Mne jen na téhle diskusi zaujalo to nastavení, které jsem nedělal a funguje tak jak má a v době montáže mne ani nenapadlo že to může být jinak. Dokonce byla přiložena pojistka 20A, kterou jsem použil až ted kdy to tu píšete, puvodně tam byla 10A a díky řízenému náběhu světel to vydržela. Pro Paolo75: postupné stmívání, to je pojem. Třeba v začínající bouřce, kde se světelné poměry mění co pár minut, bude spínání nestabilní vždy, jen nechápu když má přepínač ještě všechny manuální polohy, proč by měl být problém je nepoužít. Jezdil jsem kolik roků z Monte Carla po Francouzské straně okolo moře a jejich jaderných elektráren, tak tam se ještě po roce 2000 v těch tunelech nesvítilo a až na přípojku na Lyonskou jich bylo 36. Ale k věci, s tím jsem počítal a jelikož si na palubku odkládám antireflexy, tak ta podložka je z děravého neklouzavého plastu a posunem do předu a zpět tak to jde také. Ale v těch proměných podmínkách, dám dvě polohy vpravo.
  9. miklisek: climatrinik nemam, proto jen zaslepka, prostě jen otvor 9 mm a skosená hrana, čidlo tak 4 mm pod vnějí plochou, tady se to nabízelo. Woody: bohužel krabičku už nemam a v ní nebyl žádný návod a už vůbec ne prodejní doklad, Číňan tohle moc nedělá. Zkusím až bude čas jestli bych to nenašel.Tady jsem koukal že je to tohle provedení, jen to bylo levnější a zelenější. http://ru.aliexpress.com/item/VW-AUTO-HEADLIGHT-SWITCH-SENSOR-MODULE-for-GOLF-4-JETTA-MK4-Polo-NEW-Bora-LAVIDA-SANTANA/32680191884.html?spm=2114.13010608.0.54.epRapm
  10. Já mám už nějakou dobu také z Ali přepínač, provedení jako původní a elektronika je přímo v něm, nebýt kablíku s fotočidlem a polohy A, tak by na něm nebylo nic jiného. Je na něm číslo 5ND 941 831 B XSH nebo také 5JT 10 0186 30. Čidlo mám před sklem v záslepce pro světelný senzor originál, v otvoru 9 mm, upevněné ucpávkou z molitanu. Kablík k němu protažený za přístroji stačí akorát. Jen mne překvapuje to nastavování, tady jsem to připojil a vše funguje, včetně CH a LH, při vjezdu do tunelu a podzemního parkingu, relé sepne okamžitě, nebýt pozvolného rozsvěcení světel tak okamžitě. Cena byla s dopravou 36 $ a celník to nezadržel. Myslím že ta záslepka je na dobrém místě. Mlhovky spínají napřed zadní a pak přední jako original přepínač a přednost má být viděn a ne vidět.
  11. Má to tak někdo těžký život. Najel jsem za posledních 50 roků přes dva miliony kilometrů po různých Evropských i jiných silnicích a ještě dnes jsou státy kde se ve dne nesvítí a jiné kde se už nesvítí, nikomu to nevadilo dříve i u nás, tak myslím že je to na každém jak se s tím vyrovná, a jestli je nejmenší výška instalace 25 centimetrů, tak to Rapid s 28 splní. Kdo na složité křižovatce nevidí auto co třeba vůbec nesvítí, tak by asi měl kouknout po jiné zábavě nebo zaměstnání kde se nemusí řídit motorové vozidlo.
  12. Dnes jsem u něj koupil poslední pár za tuhle cenu. Nepátral jsem kde je koupil ale i ostatní díly má za slušné ceny.
  13. Taky mne za 9 měsíců čeká STK a oni jsou čim dál víc poučenější, tak jsem dnes po různých experimentech koupil originál od Škodovky za docela slušnou cenu, viz příloha. Tak mám příští týden aspon co v důchodu dělat.
  14. https://www.alza.cz/axago-adsa-1s-slimport-d616802.htm?catid=18848747 ale stejně to funguje jen s PC, radio musí vyhodnotit kapacitu a ta je u těchto radií nejspíše jen do 64Gb.
×
×
  • Vytvořit nový...