Přejít na obsah

johnyjbl

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení johnyjbl

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Viřívý klapky chyba P2015 zaseklý klapky. A hcyby furt dokola ...008213 a další... Opravit sání, který se zase rozbije, ale nemá smyls. Tyhle drahý opravy to na dlouho stejně nevyřeší. Teď stojí origo sání 20.000! Neorigo sání jednotka nepřijme. Tak jsem ty výřivý klapky už vyndal a dal jsem už raději definitivně záslepky a mám pokoj na furt. Na netu jsou drahý, ale na bazoši a bazarech levný do 2 tis.. Koupil jsem tedy na bazaru a těsní suprově. Zlobí vždycky ty klapky i když to vypadá na škrtící klapku aj. Moje zkušenost a drahá..
  2. Viřívý klapky chyba P2015 zaseklý klapky. A hcyby furt dokola ...008213 a další... Opravit sání, který se zase rozbije, ale nemá smyls. Tyhle drahý opravy to na dlouho stejně nevyřeší. Teď stojí origo sání 20.000! Neorigo sání jednotka nepřijme. Tak jsem ty výřivý klapky už vyndal a dal jsem už raději definitivně záslepky a mám pokoj na furt. Na netu jsou drahý, ale na bazoši a bazarech levný do 2 tis.. Koupil jsem tedy na bazaru a těsní suprově. Zlobí vždycky ty klapky i když to vypadá na škrtící klapku aj. Moje zkušenost a drahá..
  3. Viřívý klapky chyba P2015 zaseklý klapky. A chyby furt dokola ...008213 a další... Opravit sání, který se zase rozbije, ale nemá smyls. Tyhle drahý opravy to na dlouho stejně nevyřeší. Teď stojí origo sání 20.000! Neorigo sání jednotka nepřijme. Tak jsem ty výřivý klapky už vyndal a dal jsem už raději definitivně záslepky a mám pokoj na furt. Na netu jsou drahý, ale na bazoši a bazarech levný do 2 tis.. Koupil jsem tedy na bazaru a těsní suprově. Zlobí vždycky ty klapky i když to vypadá na škrtící klapku aj. Moje zkušenost a drahá..
  4. Viřívý klapky chyba P2015 zaseklý klapky. A hcyby furt dokola ...008213 a další... Opravit sání, který se zase rozbije, ale nemá smyls. Tyhle drahý opravy to na dlouho stejně nevyřeší. Teď stojí origo sání 20.000! Neorigo sání jednotka nepřijme. Tak jsem ty výřivý klapky už vyndal a dal jsem už raději definitivně záslepky a mám pokoj na furt. Na netu jsou drahý, ale na bazoši a bazarech levný do 2 tis.. Koupil jsem tedy na bazaru a těsní suprově. Zlobí vždycky ty klapky i když to vypadá na škrtící klapku aj. Moje zkušenost a drahá..
×
×
  • Vytvořit nový...