Přejít na obsah

vitezslav2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    533
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vitezslav2

  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se něčím maže mechanizmus zámků dveří. A nezalepí se tím třeba mikrospínač v zámku? Děkuji za info
  2. Ahoj, chtěl bych se zeptat. Cca před pěti měsíci mi měnili přední pravé ložisko. Teď při přezouvání jsem si všimnul, že mi z manžety stříká vazelína na brzdič. Může se to po výměně ložiska stát, nebo něco ruplo? A musím to řešit hned? Děkuji všem za radu.
  3. vitezslav2

    Bubnova brzda

    No na to už nych si právě netrouf. Proto se na to ptám 🙂. Je tam akorát urezlej ten slabej rantlík kolem dokola, na fotce je to špatně vidět. Jinak tam ještě tloušťka je dost.
  4. vitezslav2

    Bubnova brzda

    Ahoj chtěl bych se zeptat. Mám v plánu měnit zadní brzdy, čelisti, pružiny a bubny. A chtěl bych se zeptat, jestli je nutný měnit i ten plech, na kterým to všechno drží. Je orezlej, a na pravém mi chybí to olověný závaží, co je zezadu. Nebo to ještě něco vydrží. Je to docela silnej materiál. Roomster 1,4 63KW rv. 2008 Díky za info.
  5. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je to stejné s demontáží u Roomstera. Případně nějakej návod? Děkuji.
  6. Tak svazek vypadá v pořádku. Nikde nic ,,rozkousaného “ nevidím. Pojistky jsem také kontroloval.
  7. Svítí jen ASE. ABS má svojí kontrolku. Pardon.
  8. Díky za typ, zkusím to zítra prohlédnout.
  9. A je to z motorového prostoru? Nebo někde v podběhu? Děkuji
  10. Aha, tak to jsem ještě nekontroloval. Ani nevím, kde řídíci jednotka ABS je. Abs se zdá že funguje normálně. Normálně to jede.
  11. Zatím jsem nic nekontroloval. V kterým místě? Díky moc.
  12. Ahoj, chtěl bych se zeptat. Občas se mi stane, že se mi během jízdy rozsvítí kontrolka ASR. Svítí až do konce jízdy. Pak když znovu otočím před startem klíčkem, tak normálně zhasne s ostatníma kontrolkama a za jízdy už se nerozsvítí. Stává se to jen občas. Máte někdo zkušenost? Dagnostika načetla. ,, Řídicí jednotka protiblokovacího systému (ABS) - žádná komunikace“ Nevíte na co se zaměřit? Děkuji
  13. To jsem právě udělal. Od té doby brzdy takhle pískaj. Tak když je teplo, jako třeba včera cca 10 stupňů, tak brzdy nepískaj. jen když je chladno. Dneska zase pískot jako kráva. Použil jsem na brzdové čelisti čistič brzd ve spreji. Někdo mi říkal, že to na to obložení není dobrý. Tak nevím. Vždycky jsem to takhle na každým autě dělal.
  14. Ahoj, chtěl bych se zeptat. Čistil jsem zadní brzdy. Pakny a buben, čističem ve spreji. Od té doby jsou zadní brzdy hrozně hlučný, pískaj až jako by trouběj. Když se trochu zahřejou, tak to přestane. Ale když chvilku jedu bez brždění, tak začnou znovu. Jak je to možný? Čistič byl přímo na brzdy.
  15. Objednal jsem tady ty: https://www.auto-doplnky.com/plastove-lemy-blatniku-skoda-roomster-2006-2015-sada-8-ks-cerne-autostyl-janko-0113491-p3499 Perfektně lícujou a sedí. Mají podél dvě pásky na krajích. Prostředek je prázdný.
  16. Právě že potřebuju skrýt korozi lemu. I79: originál je mít nebudu. Nemám Roomstera Scout.
  17. Jinak podařilo se mi nahrát ten zvuk (hučení), co se ozývá při pouštění spojky. Ale jen při rozjezdu, nebo podřazení. A jen když je motor studenej a auto pár dní stojí, po ujetí cca 10km to přestane. Pokud jezdím každý den, tak se to taky neukazuje. Každý, kdo to slyšel, tak mu to nic neříká. V pátek jsem to odvezl do autorizáku s tím, že to příští týden vyzkouší. Roomster.mp3
  18. A da se najít popis jakej šroub je vypouštěcí a kolik a kudy nalejt? Díky
  19. A dalo by se někde najít jaký se tam leje origo olej a kolik (servisní manuál)? Díky
  20. Tak jsem se chtěl objednat na výměnu oleje v převodovce v autorizáku a vyloženě mne od toho odrazovali. Nechápu, proč se jim to nechce dělat.
  21. Děkuji za reakci. Ještě jsem olej neměnil. Kdybych ho teď nechal vyměnit, nebudu ho muset měnit potom při případné výměně spojky znovu? Děkuji
  22. Zajímal by mne postup při lepení, jestli třeba doplnit oboustranou pásku ještě lepidlem, atd.
  23. Někde jsem četl, že spojkové ložisko hučí při sešlápnutí spojky, ale někde zase že při pouštěni spojky, což by mohl být můj případ. Nemá někdo zkušenost s výměnou spojkové sady v autorizáku? Kolik si mám připravit? Děkuji za info
  24. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli někdo řešil dodatečnou montáž plastových lemů blatníků? Děkuji
  25. vitezslav2

    Bubnova brzda

    Nevíte někdo co je tohle za olověný závaží. Je to nalepený zezadu na držáku čelistí. Na jedné straně mi upadl.
×
×
  • Vytvořit nový...