Přejít na obsah

Fanny84

Uživatel
  • Počet příspěvků

    212
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fanny84

  1. Zdarec, nechci zakládat nové téma, můžete mi doporučit firmu či človíčka, který se přímo zabývá renovací světlometů? Vím, google, ale potřeboval bych již nějaké zkušenosti s konkrétní firmou či člověkem, který to dělá. Nejlépe v okolí Ostravy či Havířova. Děkuji a Fabii zdar!
  2. Chtěl jsem se zeptat, na jaké přesné místa oken se pískuje VIN?
  3. Ahoj, chceme si koupit do rodiny tuto octavii 2.0 s automatem jako druhé vozidlo pro mou ženu. Má někdo tuto motorizaci spřeženou s automatem? Nevíte co je to za automat? Že by TIptronic? Vím, že je 4-stupňový. Jaká je jeho spolehlivost? Spotřeba bude asi o cca 1,5 l/100km větší než u manuálu, s tím počítám. Díky!
  4. Zkus odpojit autobaterii....Mělo by se to vyresetovat...Uvidíš...
  5. To mfilip: Zdarec, tu benzínku znám, Eurobit Oil, či tak nějak podobně. Tankuješ tam často a jseš spokojený? Vychází nejlevněji v Ostravě a okolí.
  6. Ahoj, taky řeším tento problém s DX radiem, tlačítko pro vysunutí CD navigace se mi někde zabloudilo . Nevíte kde koupit? Ptal jsem se přímo ve Škodě, ale tlačítko do DX-ka nedodávají. Kdyby existoval nějaký e-shop nebo tak, dejte pls, vědět...děkuji!
  7. To bazycek: Určitě to může být jeden z problémů!Též něco podobného řeším.
  8. Zdarec, tak teprve před dvěma týdny jsme se na to podívali s mým mechanikem....a problém VYŘEŠEN! Kontakt z auta (samice) měl větší dírky a kontakt z destiček (samec) byl hodně úzký, takže mi to sem tam zasvítilo a sem tam ne. Ten vidlicový kontakt (samec) jsme trochu ohli a hurá, vzalo to, destičky už mi nesvítí.
  9. Takže tím přípravkem to šlo hladce, maličká šmouha tam zůstala, ale nejde skoro vidět, takže výrobek doporučuji.
  10. To vick: Díky chlape, též se na to podívám...Vidíš to by mě ani nenapadlo
  11. Zdarec, nechal jsem si u známéno vyměnit přední brzdové kotouče zn. Zimmermann + přední destičky Textar se signalizací opotřebení. Po výměně, kontrolka signalizace opotřebení brzd. destiček neustálé svítí . Při tom čidlo by mělo být zapojené dobře. Ještě to musím hodit na rampu a podívat se, ale mezitím, jestli vás náhodou něco napadne, dejte vědět, když už to zvednu, tak ať vyzkouším rovnou všechno. Jo jinak zkontroloval jsem kontakty na destičkách a vypadají, že jsou v pořádku. Děkujiiiii!
  12. Určitě, neřadit neutrál během jízdy!!!Převodovka pak může být po delší době kaput...repas cca 30-40 tis. kč, což mluví za své. Automat je od toho, aby sis užíval jízdu komfortně , to si zapiš za uši...
  13. Heya, nakonec SEBO neměl na skladě zmíněné destičky Ferodo, takže jsem vzal tuto kombinaci: Přední kotouče zn. Zimmermann + destičky Textar. Dám vědět po pár stovek, tisicích km až to trochu zajedu.
  14. Jo no, taky dobrá úvaha...aby nám ještě ty brýle nezakázali ...To je fakt Kocourkov! Důvod editace: necituj předchozí příspěvěk. Poslední napomenutí.
  15. Díky za pomoc! Jasná volba-jdu do Bremba s kombinací brzdových destiček zn. Ferodo Thermoquite. Hezkou sobotu všem! Důvod editace: Necituj předchozí příspěvěk. U tebe je to často. Při odpovědi neklikej na "odpovědět s citací". Na konci tématu je okno s příspěvkem kam můžeš psát a pak jen "příspěvek".
  16. Ahoj! Tak mě taky čeká výměna brzd ve předu...co říkáte těmto kotoučům zn. Ferodo, cena je luxusní 595kč-ale nevím, jak je to s kvalitou. Kupuji u SEBA, k tomu zvolím destičky Ferodo Thermoquite. Nejezdím jak závodník, takže nějaké normální brzdy mi stačí: http://www.hanza-aut...-5x112/d-70422/ Děkuji za názory!
  17. Nezbývá než jen souhlasit, u nás v ČR se není čemu divit, chjoooo...Asi budeme muset vyjít do ulic! Důvod editace: necituj předchozí příspěvěk !!!
  18. Jo no ...Jsem si říkal, nechci tím nikoho zatěžovat, to zvládnu....no a tak jsem dopad...snad to pomůže, co mi poslal PROCHY! Díky jinak!
  19. Díky!!! Jdu to objednat. To žralok: Kurnik, kdybych to věděl dřív...Ale díky!
  20. Zdravím kucí! Stala se mi nepříjemná věc. Sundával jsem fólie ve předu. Fólie šly lehce, ale to lepidlo co tam zůstalo to byl boj! Sundával jsem ho ředidlem, jinak to nešlo. Okna jsou jak nové, akorát jsem omylem zajel s hadrou trochu na plast v interiéru a to je výsledek, mapy jak prase (viz. obrázek-mapy jsem označil červeně). Zkoušel jsem to odstranit vodou, ale nic. Jde to nějak odstranit nějakým "spešl" přípravkem? Achjoooo Děkuji za každou radu, za každý nápad!
  21. Nazdárek! Minulý týden mě cajti chytli cestou do Bratislavy...samozřejmě kvůli sklům ve předu. Naměřili mi propustnost 37 %, sice jsem měl fólii, která odpovídala povolené propustnosti, ale od výroby mám již tónované skla....nejprve, že to mám za 2000,- a pak se to uhrálo za 500,- (byli vcelkem v klidu ). Takže tónovačky jsem pak sundal na benzínce, během 5 min. jsem je měl dole obě dvě. Jak psal Garett, je s tím fakt drbačka pak to lepidlo (či co to je za humus) odstranit...jedno okno jsem dělal hoďku a čtvrt cca.
  22. Tak nic, už zase jedou . A když jsme u toho, víte jak to nějak "zakrytovat" či zabezpečit tak, aby to fungovalo i přes tu zimu?
  23. Zdarec, potřebuji trochu poradit/nakoupnout. Přes zimu mi parkovačky nešly a pak jak se oteplilo, tak zase šly, zařadil jsem zpátečku a zapíplo to normálně krátce a snímaly překážku, AVŠAK dneska (cca 10 stupňů nad nulou) mi zase nejely . Hodím zpátečku a žádný tón, prostě žádný zvukový signál ani při zařazení zpátečky. Určo to napíchnu na VAG, ale předem se Vás ptám, jestli náhodou nevíte, jestli chyba je někde v kontaktech nebo v čidlech? Moc děkuji!
×
×
  • Vytvořit nový...