Přejít na obsah

Zahri

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Zahri

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

12

Popularita

  1. Dnes jsem se byl v servisu objednat na přehrání. Přijdu tam a říkám že mám 1.5 skokana a technik hned, to budete asi chtít přehrát sw. Říkám jo, ale že mám info, že to někomu pomohlo, někomu ne. A on na to: "všem kterým jsme to přehrávali to pomohlo". Akorát, že přehrání bude až za tři týdny, dřív není skulinka.
  2. toto se mi stalo v tomto týdnu: https://www.youtube.com/watch?v=wbIE7brn2-8 . Příjezd na křižovatku, rozjetí, chcípnutí - vidíte dle světlometů. Omlouvám se za peprná slova...
  3. Naštěstí jen špína, zajímalo by mě jak to má řešený Kodiaq.
  4. Říkal jsem si, jestli to někomu bude vadit a dlouho nic až slavino74 se ozval. Já při prvním mytí auta po zimě nechtěl věřit vlastním očím, co za bordýlek se dostává mezi to těsnění. Přitom by stačilo aby to těsnění nalepený na dveřích mělo několikamilimetrový přesah tak, aby překrylo těsnění blatníku. Takhle hezky to vypadá s tím bordýlkem :)
  5. Tak toto už se mi stalo několikrát, naštěstí ostatní auta byly většinou dosti daleko.
  6. Tak mi to nedalo a taky jsem se musel mrknout, manuál 1.5 TSI, vypadá to jako by to okousala kuna Ale jako u auta za 700k bych to určitě nečekal...
  7. Mám 1.5 TSI manuál vyrobenou 19.12.2018 a to škubání při rozjezdu je znát. Je zajímavý, že když vyjíždím z garáže před dům, tak jen pouštím spojku ( byl jsem tak zvyklej z OIIFL 1.2TSI 77kW), bez přidání plynu a auto se pěkně rozjede (garáž je rovina, dvůr trochu z kopce). Než zavřu vrata je to určitě pár sekund, nasednu a pak se plně rozjedu, auto asi 2x poskočí jakoby se zakuckalo. Měl jsem i situaci, kdy jsem asi po najetí 1km musel zastavit před přechodem, který je trošku v kopečku a než jsem se rozjel, připadal jsem si jako v první hodině autoškoly, auto se pomalými skoky rozjíždělo, v protisměru zrovna odbočovalo auto z mého pohledu doprava, tak jsem si říkal jestli mi tam hoch nevjede, když vidí, že se skoro nehejbám, naštěstí vydžel. To se mi zatím stalo 1x, pač už si dávám pozor a snažím se jedničku víc vytočit a tročku dýl držet na spojce. Jezdím boskovicko a okolí a jen se modlím, aby mi auto nechcíplo při výjezdu od Boskovic na stání směr Brno (pod Sebranicemi), kdo to tam zná, pochopí, že ta křižovatka je úplně na 2 věci a v solidním provozu musí řidič trošku riskovat a vjet tam, páč jinak tím čekáním tam zestárne
  8. Chlapi nestrašte, příští týden si mám přebírat Karoqa 1.5 TSI MAN, tak abych od dealera vůbec odjel. Auto bylo vyrobeno před Vánocemi, tak uvidím, postřehy písnu.
  9. Zahri

    Letní pneumatiky

    Tak jedny od OlexaV - R17-215/55 Bridgestone - Olexa by mohl udělat detail kola a jedny R18-215/50 Michelin Já čekám Karoqa až na konci roku, možná začátek 2019, zatím mám vybráno 18" tak mě zajímá jaký tam budou gumy Případně jestli 18" už není "moc" a nejít radši do 17". Každopádně na 18" gum o rozměru 215/50 moc není...
  10. Driving Mode Select - má to cenu pro předokolku 1.5 TSI manuál? Jaké s tím máte zkušenosti?
  11. Nazdar pánové, případně dámy, zajímalo by mě, jaké gumy ( Continental, Barum, Bridgestone Michelin, Nokian,...) máte na léto na Karoqu pro disky 16", 17", 18". Díky předem.
  12. cca 54.000 km, pro jistotu jezdím na servisky cca po 15.000 km(každý rok) jak tu radilo pár lidí. Podle toho jak se servisák tvářil nejsem první a ani nejspíš poslední.
  13. Nazdar pánové, tak dnes jsme odvezl svou octávku 1,2 TSI(77kW) rok výrobky 09/2010 do servisu. Ráno po nastartování(trvalo to trošku dýl než obvykle) se rozsvítila kontrolka kontrola regulace prokluzu ASR(ESP). Dojedu do práce, vypnu motor a zkouším nastartovat a vše se zdálo v pořádku. Při odjezdu z práce opět po delším startování mi nejenže svítí kontrolka ASR(ESP) ale i kontrolka systému kontroly výfukových plynů. Řekl jsem si, že projedu rovnou do servisu, po celou cestu se mi pocitově zdálo auto nějak zpomalený a rozhodně žravější. Po příjezdu do servisu, vyptávání a čekání na diagnostiku ke mě došel servisák a povídá: "podle diagnostiky to vypadá na přeskočený řetěz, buď to opravíme novou rozvodovou sadou nebo to bude něco horšího" No jen jsem polkl, zítra mi zavolají podrobnosti, tak uvidím. Vypadá to že bude "pěkný ježíšek"
  14. Zdravim všechny, mam Fabii 1.4MPi 50kw a včera jsem zjistil že mi taky uniká chladící kapalina a to přímo z chladiče, tam kde jsou napojeny trubičky s žebrovím na levou část chladiče. Při provozní teplotě nebylo nic vidět jen jakési vyschlé bílo-růžové flíčky od zhora dolů na leve straně. Při odstavení auta a poklesnutí teploty se začala kapalina ukazovat. Při studeném motorou kapalina neuniká. Takže dotaz zní zda vyměnít celý chladič anebo zkusit přilít Stop a Leak přípravek, který by mohl únik kapaliny odstranit. Má s tímto někdo zkušenosti?
×
×
  • Vytvořit nový...