Přejít na obsah

Nicholas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Nicholas

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Další "povzbuzující" článek k tématu KESSY: http://www.mobilmania.cz/clanky/bezklicove-odemykani-priplatkova-vstupenka-pro-zlodeje/sc-3-a-1333976/default.aspx
  2. Máte někdo zkušenosti, jak se G-TEC chová na zasněžené, či jinak méně adhezní silnici, oproti klasické 1.4 TSI? Mám na mysli, zejména, v důsledku jiného rozložení váhy na přední a zadní nápravu.
  3. Čti příspěvky výše (zejména od Crake) a nalezneš.
  4. Nemáte někdo zkušenost s těmito pneumatickými pružinami?
  5. Zkus kontaktovat Vášu, je z Prostějova. Dělal mi to na mé OII FL 04/2009.
  6. Nicholas

    Softtouch

    Máte někdo zkušenosti s doděláním elektromechanického otevírání zavazadlového prostoru – se systémem Softtouch na Octavii II FL ? Konkrétně se jedná o ročník a model 2009, výbava ambiente plus. Ovšem pokud to vůbec jde.
  7. Máte někdo zkušenost s dodělávkou ukazatele tlaku v pneumatikách (TPM)? Má to vůbec praktický smysl (zda-li to pracuje očekávaným způsobem), nebo je to jen tlačítko a kontrolka navíc?
  8. Já ho nemám, ale jak už jsem výše psal, dělal mi to Váša
  9. Jak jsem si dodělával Corner funkci: Delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou dodělat na mé Octavii II Facelift Ambiente 04/2009 funkci Corner. Před čtrnácti dny jsem učinil rozhodnotuí, že do toho půjdu. Vzal jsem telefon a zavolal na infolinku Škoda Auto. Tam jsem panu operátorovi popsal svůj záměr a také své auto. Sdělil mi, že tato funkce se standardně dělá přímo ve výrobě a že neví, jestli to na mou octavii půjde dodělat. Pak mi poradil, abych navštívil nějaký VELKÝ autorizovaný servis, že tam by mi mohli poradit. Tak jsem také učinil a kontaktoval snad ten největší v Ostravě. Zde mně však pan vedoucí servisu sdělil, že by to stálo mnoho tisíc (výměna mlhových světel, nové natažení elektriky, spínače a řídící jednotky). To mne tedy šokovalo a hned jsem to odmítl. Po několika dnech, když mi to stále nedalo spát, jel jsem do jiného autorizovaného servisu v jiném městě. Tam jsem byl přijat kladněji, s tím, že mám chvíli počkat, že to zkusí nakódovat. Po půlhodině mi pan servisní technik sdělil, že to nakódovat nejde, že bych musel mít jinou řídící jednotku a také vyměnit spínač světel atd.. Naštván jsem odjel domů. Další den jsem vzpoměl na Vášu z Prostějova, který mi už v září dodělával přední a zadní parkováky (fungují skvěle i s grafikou na rádiu SWING). Napsal jsem mu e-maila, jestli to půjde nakódat, obratem kladná odpověď . Dnes mi to odpoledne během pěti minut nakódoval a vše funguje tak, jak se píše v oficiálním návodu. Musím opět sklonit velkou poklonu Vášovi. Je škoda, že v autorizovaných servisech nepracují alespoň z poloviny tak šikovní lidé, jako je Váša.
×
×
  • Vytvořit nový...