Přejít na obsah

Thomaso

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Thomaso

  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat, vlastním také fóbii 1.4mpi 50kw r.v. 2000 najeto už 200tis. Má cenu, při takovém náběhu km ještě čipovat? Jde mi o to abych nějak neublížil motoru. Jde mi hlavně o tu prodlevu, protože s autem nejsem schopen se rozjet bez nepříjemného škubnutí. Dík za odpověď.
  2. Tak problém se vyřešil tím, že jsem přezul na letní kola (liťáky) zimáky jsou plecháče. Že by něco s kolem? Každopádně už to nedělá
  3. díky za reakce, vyzkouším a dám vědět.
  4. Ahoj, mám uplně stejný problém. Podařilo se ti ho nějakým způsobem vyřešit?
  5. Mám něco podobného, akorát mě ten zvuk jde ze zadku (také při brždění) mám vzadu bubnové brzdy. Nedávno auto bylo v autorizovaném servise, protože zadek pořád brzdil, něco s lankem. Asi měsíc klid a ted tohle. Nevíte co to?
  6. Dobrý den, mám fábcu r.v. 2000 1.4MPI najeto poctivých 200 000tis. koupil sem jí před rokem za pusu z rodiny. S autem zatim nejsou nějaké vážnější problémy, jenom nevím čím to, ale za ten rok jsem se ještě nezžil se spojkou, vždy když se chci rozjet tak ať se snažím sebevíc auto cukne. Například rozjed na jedničku, pouštím spojku, auto se rozjíždí a cuk, to stejné například když řadím z 1 na 2 pomalu si hraju se spojkou a stejně nepříjemný cuk. Spojka byla měněná, mám od toho doklad, někdy před 2 ROKY takže spojka je zánovní, a řídit také umím stavá se mi to opravdu jenom s tou fábčou, (1.4MPI 5OKW) Máme v rodině ješště jednu fábcu, tá má ale jiný motor 1.2 12V a tam je to bez problémů. V autech se moc nevyznám, proto píšu sem, předem děkuju za odpověď.
  7. Pokud je to přesně ten, který mne tam bude pasovat tak se můžeme domluvit.
  8. Ahoj, čeká mne ta stejná oprava jako většinu z Vás v tomto topicu, a to senzor úhlu otáčení kol TRW.(6Y-3-731 254) V orig. servise škoda mne nabídli tuto součástku za 3000,- kč s daní ale bez práce, prosím nevíte někdo kolik si orig. servis škoda bere za práci, a pořípadě kolik hodin ta výměna bude trvat? Chci se tak nějak připravit na konečnou cenu. Fábia r.v. 2000 1.4 MPI
×
×
  • Vytvořit nový...