Přejít na obsah

s.zapecao2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli s.zapecao2

  • Narozeniny 1.11.1978

Kontaktní metody

  • Skype
    stanislav.zapeca

Návštěvy profilu

1 015 zobrazení profilu

Oznámení s.zapecao2

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. I tak díky za radu a třeba to tu ještě někomu pomůže
  2. Tak už jsem ho vytáhl, žádná finta než vyšroubovat ty dva šroubky, motorek co nejvíc povytáhnout ven, nahnout do strany co to jde a tenkým šroubováčkem odjistit zarážku, která brání vytažení kloubku z paraboly ven a prostě trochu víc zatáhnout a motorek je venku....
  3. Tak zkoušel jsem to a vůbec se mi to nedaří dostat ten motorek nějak ven, přikládám foto, Vycvaknout z paraboly motorek nejde, jestli se to musí opravdu hrubým násilím, mám strach že to zlomím, vůbec to nejde a to mi dnes přišel podle vinu nový original motorek a vypadá jiný, připojení není zezadu ale z vrchu......
  4. Díky za radu, zkusím to , kdyby to ještě nešlo, nafotím to a popíšu a dám sem.....
  5. Ahoj, poradí někdo jak vymontovat vadný motorek náklápění obyčejného halogenového světlometu u OII 2004. Dostanu se po šroubky motorku, které vyšroubuji, motorek se volně hýbe, ale jak s ním ven, prostě ho jen silou vytrhnout z plastového uložení? Nebo je na to nějaká jiná finta? Hledal jsem hodně, návodů na OI spousta, ale OII nic. Předem díky za rady....
  6. Zdravím Musel jsem sice trochu znásilnit nárazník, protože jsou ty světla trošku hlubší, ale stačil na to jen zalamovací nožík a nárazník jde krájet jako máslo. Originál držáček nejde samozřejmě použít, musel jsem vyrobit dva plíšky na každé světlo, použil jsem nerez plech ať to vydrží, tak přeju hodně zdaru s montáží :-)
  7. Zdravím, tak já se taky přidám. Určitě dobrá věc šetří paraboly, žárovky, alternátor i baterku a jsou rozhodně lepší vidět než hlavní světla :-) Přidávám fotky světla MYCAR SJ 296-typ 2.
  8. Dík Vašo za parkováky, fungujou supr, přeju mnoho dalších spokojených zákazníků. Rychle, levně, kvalitně všem doporučuju :-)

  9. Zdravím, koupil jsem před rokem OII 7/2004 a teď mi začíná blbnout centrální zamykání. Nevím jestli je origo nebo ne mám ovladač cobra. Prostě zamknu a už nemůžu odemknout, odemču klíčem pouze mechanicky dveře u řidiče, a jakmile zapnu klíč do polohy I tak cvaknou ostatní dveře a odemčou se, přitom dveře řidiče se naopak zamknou. Musím znovu dálkovým zamknout a pak odemknout. Nedělá to stále, ale teď už tak 3x za měsíc. A někdy se mi stává, že i při krátkém stisknutí ovladače se mi stáhnou okna. Kde může být chyba? Přikládám foto ovladače.
  10. Může mi někdo poradit jaký je rozdíl ve spínači stahování oken v předu číslo dílu 1Z0 959 858 (3x1) a nebo 1Z0 959 858 (REH) na pohled jsou úplně stejné.
×
×
  • Vytvořit nový...