Přejít na obsah

Jack_lib

Uživatel
  • Počet příspěvků

    234
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jack_lib

  1. Jack_lib

    Mokrý tapec

    Zdravím, po letošní zimě jsem zjistil zatékání do zadních dveří. Po otevření se voda drží na spodním těsnění karoserie a má tendenci stéci ven. Občas se po větším dešti stalo, že to nateklo dovnitř. Tapec je vespod mokrý, takže mě čeká přetěsnění dveří. Jen mě zaráží, že podle fotek to vypadá, jakoby teklo odněkud zvrchu. Je to solanka, proto ty mapy. Fleky jsou i na přední hraně tapecu a docela vysoko, podle mě by ten tapec tak nasáknout...
  2. Jack_lib

    Název songu

    Sháním název písničky (nevím jestli se v ní vůbec zpívá). Používá ji občas Nova apod. k různým reportážím (112, střepiny...). Je trochu podobná písničce Massive Attack - Unfinished Sympathy. Je ale pomalejší. Nevíte?
  3. Zřejmě asi pozdě, ale zkusím to: Prosím členy fóra z LBC a JBC o zvýšenou pozornost. Pokud by viděli vůz odpovídající popisu, ať mi dají vědět. Na obou stranách dveří byly oděrky ode dveří od vedle parkujících vozů + mírně poškrábaná kapota v místě řidiče.
  4. Já bych ti ji ukázal, kdyby mi ji neukradli.
  5. To jo, dnes jsem v okolí na pár fábek koukal. Na jednom místě (stále) parkuje novější fábka - facelift, klima, elektrika a tuším že je bez zamykání zpátečky. Samolepku vzadu ani na dveřích na to neměl, a dovnitř jsem koukal jen tak narychlo, aby to nebylo nápadné. Každopádně 5 Fabií v okruhu cca 60-80 metrů bylo zaparkováno na vhodnějším místě pro odcizení (vetší prostor pro odtah, blíže hlavní silnice, na hůře osvětleném místě, než jsem měl já - byl jsem hned vedle lampy )
  6. To s těma oktávkama vím. Jinak prej asi před týdnem večer (za tmy) na našem sídláku oblejzal auta nějakej č*rák a u mého auta se zdržoval ňák dlouho - kámoš byl na balkoně tak mi to říkal. To byl nějaký tipař. Ale prej kdyby ho viděl ještě jednou tak by ho poznal. Takže s ním půjdu na fízlárnu udělat identikit.
  7. Pouze Construct. V okolí jsou přitom i jiné fábky, líp vybavené (elektrika, klima, ABS...) a zrovna musej vzít tu moji. Parkoval jsem na parkovišti jakoby v zatáčce, tak nevím, jak to odtamtud dostali. Každopádně už je asi někde rozřezaná. Takže mi zbyly klíče, papíry a tato jediná fotka.
  8. Buď si kup kvalitní scart, nebo komponent kabel - ty 3 barevný cinche. Nejlepší je ale HDMI-pokud ho máš i na DVD přehrávači. Jinak jestli ten typ je E nebo ne, to je stejný. Panasonic má možnost nastavit i vstupy/výstupy (v menu). V tomhle se vyznám, takže když tak poradím. Jinak tvoje "starosti" (koupě TV) bych chtěl mít. Já teď mám jiný problémy (viz. podpis)
  9. Poptal jsem se pár lidí a vypadá to na rozmezí neděle-pondělí (25-26.5). Auto bylo na parkovišti u baráku.
  10. 1L16317 VIN: TMBJB16Y023583091 2002 Červená základní metalíza 9770 Classic + chrom kličky dveří, chrom řadička Construct, tažné zařízení. bez klimy, ruční stahování oken 16" kola Ronal + Barum Bravuris rádio Sony bez panelu cca 90 000km odcizena v období 23-26.5. z Národní ulice, Liberec 8 V případě nalezení odměna.
  11. Nebyl ten filtr špatně nasazený? Možná že to nasávalo falešný vzduch, tak to mohlo pískat, či co - a pak se to ucpalo. Nebo je špatně nasazený teď. Moc se v tom nevyznám, je to jen můj názor.
  12. Doporučil bych ti značku Vogel`s. Jsou sice dražší, ale je to špička - jsou testované na trojnásobek maximální hmotnosti. (doma mám cca 2 roky starý, nepoužitý - stál 8 tis, asi ho budu prodávat )
  13. Moje základní rada je: LCD - Samsung, Plazma - Panasonic (kdo má peníze, tak Pioneer).
  14. Později o pár metrů dál jeho silnější brácha CL 65 AMG. SPZku jsem odmázl, stejně tam byly skoro všechno stejný čísla
  15. Jack_lib

    Jaký disk?

    Až se ti jeden z nich po*ere, tak to moc velkej luxus nebude. Tak asi příští týden půjdu do WD.
  16. Jack_lib

    Jaký disk?

    Koukám, co člověk to názor. Ono asi záleží i na desce (podle mě), + teplota apod. Když data odcházejí postupně, tak je to ještě dobrý, horší je, když to klekne ze dne na den. Mimochodem, na čem běží toto fórum?
  17. Jack_lib

    Jaký disk?

    Plánuji koupit pevný disk 500GB a rozhoduji se mezi těmito: Seagate Barracuda 7200.10 ST3500630AS, nebo Western Digital WD5000AAKS Disk by byl sekundární (nebyl by na něm systém). Ještě jsem koukal na disk Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS, ten má 32MB vyrovnávací paměť. Má někdo zkušenosti? Zalíbil se mi ten 32MB Seagate, ale prý jsou modely čínské a taiwanské a ty čínské jsou prý shit. Mám doma 250GB WD a 120GB Seagate - ten když zaplním skoro naplno (volné místo cca 100 MB) tak se mi začne zasekávat PC a vyskočí mi nějaká hláška ve smyslu "zápis se zpožděním se nezdařil" a disk mi zmizí ze systému. Je to diskem, nebo řadičem? (deska je asi 5 let stará). S WDčkem se mi to zatím nikdy nestalo. V Hitachi, Samsung atd. nemám důvěru.
  18. LS 600h, tak to jsme dva. U nás po městě jeden pražák jezdí. Anebo Bentley (Arnage, Continental Flying Spur...) Ale já nejsem šejk, ale obyčejnej občan ČR.
  19. Já si koupil Wunderbaum Echtleder Duft a Moschus (ten sem zatím nerozdělal, ale jednou sem k tomu čuchal v krámě, tak sem si ho koupil).
  20. A takhle to jezdí.... motor.mp3
  21. Jirka si koupil Maserati Quattroporte.
  22. Video Zajímalo by mě, zda je hudba dělaná přímo k tomuto promo videu, nebo se dá někde sehnat - jedním slovem paráda.
  23. Jack_lib

    Vazelina

    Správně to je polymočovinova. Jinak známý kdysi používal výrobky firmy Retech.
  24. Ne, měl nějakou zkušební (bílý podklad, zelené znaky). Dneska tam byl znovu. Jinak kdo by měl cestu kolem nově vznikajícího centra Plaza v LBC, tak ho tam může v okolí najít.
×
×
  • Vytvořit nový...