Přejít na obsah

esař

Uživatel
  • Počet příspěvků

    458
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli esař

  • Narozeniny 25.8.1978

Návštěvy profilu

2 059 zobrazení profilu

Oznámení esař

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • Week One Done
  • One Month Later

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj.Potřeboval bych poradit. Do O1 rv 2001 jsem dal přední sedačky z Leona 1. Airbag o.k.,ovšem nevím si rady jek přepinovat výhřev. Nenašel jsem nikde zapojení toho Leona, navíc má Octavia silnější dráty, tak nevím, jestli jsou dečky stejné. Mohl bys mi nějako poradit??? Diky.

    Pokud bys měl schéma a byl bys ochoten mi ho poslat tak tady na e-mail bestdrak@seznam.cz

  2. Zdravím,

     

    nechal jsem si dodatečně do Fabie domontovat páčku s tempomatem. Potřeboval bych ho oživit (spárovat s řídicí jednotkou). Domluvíme se nějak?

     

    Díky za info

     

    Enekeš Lukáš

    tel. 775 228 733

    enekes@seznam.cz

  3. Je to jednoduchý,trochu tu krytku ze strany podeber a plynulým tahem ju vytáhni. Pak se jednoduše vycvakne ze dvou čepů. Jinak se nic rozdělávat nemusí.
  4. Aha,tak to asi bude něčím jiným
  5. Já si myslím že o sebe třou gumový těsnění dveří,i když to vypadá jako cvakání. Zkus ty těsnění namazat nějakým silikonovým olejem nebo čističem na interiér a zkus se projet.
  6. Mě se to stalo taky,vyčistil a prostříkl sem ten zámek wdčkem,pořádně procvakal a je klid
  7. Ale pokud něco smrdí a pálí se pojistka tak by na něco přijít mohl
  8. ocharlie- zaměřil bych se na samotnej ventilátor za přihrádkou spolujezdce nebo na jeho regulátor,nejlíp asi rozdělat a pustit na max a slůedovat odkud to smrdí
  9. Nazdar! Taky mě to štvalo,že se mě rozpadával ten molitan zespod krytu.Použil sem výšeuvedený produkt a nalepil.Vypadá to dobře,teď jen aby to drželo
  10. esař

    Kontrolka ASR

    Kromanon-podívej se na konektor co je na startéru,jestli tam náhodou není upadenej drátek,co vede na DFsvorku altiku...
  11. 507922- jo pochopils to správně,bď ventilátory spíná termospínač nebo řj dochlazování,zkus odpojit postupně jeden nebo druhej ventilátor abys došel na to kterej ti pálí tu pojistku a pak až to spravíš tak to zkus jestli to nebude chodit tak je možná něco tím zkratem odpálenýho v té řj dochlazování.Doufám že ostatní poj.sou v pořádku. Ričina- buď je vadnej ten tlak.spínač nebo málo chladiva,zkontroloval bych přívody k němu,zkus chybu vymazat jestli se objeví znovu.
  12. esař

    Relé žhavení

    To je normální,když je motor studenej tak to dožhavuje aby se líp při vyšších otáčkách spálilo palivo,mě to dělá taky a už se to tady myslím kdysi dávno řešilo.
  13. Jasně vymontovat,rozdělat,zkoontrolovat všechny mikrospínače a taky studeňáky hlavně na přívodech pinů z konektoru :-)
  14. Ano toto je konektor k zamykací jednotce (zámku) dveří.Ten větší konektor co máš na těch předchozích fotkách tak je řj stahovačky těch dveří.
×
×
  • Vytvořit nový...