Přejít na obsah

esař

Uživatel
  • Počet příspěvků

    458
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem esař

  1. Je to jednoduchý,trochu tu krytku ze strany podeber a plynulým tahem ju vytáhni. Pak se jednoduše vycvakne ze dvou čepů. Jinak se nic rozdělávat nemusí.
  2. Aha,tak to asi bude něčím jiným
  3. Já si myslím že o sebe třou gumový těsnění dveří,i když to vypadá jako cvakání. Zkus ty těsnění namazat nějakým silikonovým olejem nebo čističem na interiér a zkus se projet.
  4. Mě se to stalo taky,vyčistil a prostříkl sem ten zámek wdčkem,pořádně procvakal a je klid
  5. Ale pokud něco smrdí a pálí se pojistka tak by na něco přijít mohl
  6. ocharlie- zaměřil bych se na samotnej ventilátor za přihrádkou spolujezdce nebo na jeho regulátor,nejlíp asi rozdělat a pustit na max a slůedovat odkud to smrdí
  7. Nazdar! Taky mě to štvalo,že se mě rozpadával ten molitan zespod krytu.Použil sem výšeuvedený produkt a nalepil.Vypadá to dobře,teď jen aby to drželo
  8. esař

    Kontrolka ASR

    Kromanon-podívej se na konektor co je na startéru,jestli tam náhodou není upadenej drátek,co vede na DFsvorku altiku...
  9. 507922- jo pochopils to správně,bď ventilátory spíná termospínač nebo řj dochlazování,zkus odpojit postupně jeden nebo druhej ventilátor abys došel na to kterej ti pálí tu pojistku a pak až to spravíš tak to zkus jestli to nebude chodit tak je možná něco tím zkratem odpálenýho v té řj dochlazování.Doufám že ostatní poj.sou v pořádku. Ričina- buď je vadnej ten tlak.spínač nebo málo chladiva,zkontroloval bych přívody k němu,zkus chybu vymazat jestli se objeví znovu.
  10. esař

    Relé žhavení

    To je normální,když je motor studenej tak to dožhavuje aby se líp při vyšších otáčkách spálilo palivo,mě to dělá taky a už se to tady myslím kdysi dávno řešilo.
  11. Jasně vymontovat,rozdělat,zkoontrolovat všechny mikrospínače a taky studeňáky hlavně na přívodech pinů z konektoru :-)
  12. Ano toto je konektor k zamykací jednotce (zámku) dveří.Ten větší konektor co máš na těch předchozích fotkách tak je řj stahovačky těch dveří.
  13. Jestlis to měl zdělaný tak by to mohlo byt hned vidět,bývá odmotaná i ta páska co je kolem svazku.A konektor je buď dole na A sloupku pod tím plastem co je páka na otevírání kapoty a nebo přímo u té průchodky ale to asi nebude tvůj případ.
  14. Taky se mě to stalo a od té doby co sem vyčistil kontakty přepínače ve stropním světle tak je vše OK.
  15. Já bych řekl že bude zlámanej svazek vodičů do dveří,zdělej tu gumovou průchodku co je mezi A sloupkem a dveřma a uvidíš...
  16. esař

    odtok klimy

    Ahoj,odtok kondenzátu z klimy je za motorem jak je ta izolece na stěně do kabiny.Je tam taková malá odkapnička.Ale nemáš náhodou spíš ucpaný odtokový kanálky v dělící stěně?Pak teče přes pylovej filtr dovnitř.
  17. Hmm,tak to mají teda smůlu .Dík.
  18. A ti slováci tu navi v těch autech tam mají na okrasu nebo co?
  19. Zajímalo by mě jestli existují mapy slovenska do navi DX,pročetl sem toho hodně a všude se píše že neexistují.Tak by mě zajímalo jak to dělá škodovka na slovensku,když prodá auto s navi,že by byla bez map slovenska?Mám tam jet a hodila by se .
  20. No můžeš zkontrolovat připojení,někdy bývá vypálenej kontakt konektoru ale nejlepší je to zkusit vyměnit za jinou.
  21. Pokud je třípinový tak se ohmicky změřit moc nedá.Ale jestli ti neběží ty ventilátory a pojistky sou dobrý tak to bude asi jednotkou dochlazování.
  22. Ano,roztočí se při teplotě motoru nad 90 stupňů ale to je druhej stupeň spínanej teplotním čidlem na chladiči.První stupeň ventilátorů se spouští pomocí jednotky dochlazování při zapnutí klimy nebo i teplotním čidlem.
  23. Ventilátory na chladiču se musí zapnout hned po zapnutí klimy na AUTO,pokud se netočí a klima chladí tak je závada nejspíš přímo ve ventilátoru,třeba uhlíky nebo přívody k nim. LUKKAS- kolika pinový to čidlo máš?Předpokládám čtyřpinový.
  24. Jo pod baterkou,to najdeš a co ventilátory na chladiču,točí se po zapnurí klimy,jestli ne tak třeba taky pojistky na baterce.
×
×
  • Vytvořit nový...