Přejít na obsah

lukisoft

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení lukisoft

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, nesetkal jste se někdo s vysuvnou podlahou zavazadlového prostoru? nebo neřešil někdo toto vylepšení?
  2. No já mám climatronic. jde bez pc nějak zjistit za je vadná ta klapka?
  3. Ahoj. Nevíte někdo kde hledat chybu v topení? V žádném případě nejde vypnout a když zapnu klimu tak místo aby to chladilo tak to hřeje jako blázen. Jediný co jde tak vypnout ventilátor ale i tak topení jede na plno jen nefouká. poraďtě prosím v čem hledat problém? díky
  4. Nevíte někdo na jakém pinu u spínače světel O1 je podsvícení přístrojů.? Potřebuju natáhnout drát ke stropní lampičce na podsvícení. předem díky.
  5. Ahoj. Někde jsem tu našel, že má někdo rozsvícené zadní lampy tak jako u octavi2 (céčka) může někdo poradit jak na to? případně jestli má někdo foto jak to vypadá. díky moc
  6. Nazdárek. Chci se zeptat jestli je možné u octavie s malým zrcátkem u spolujezdce vyměnit jen ten plastový skelet se zrcátkem za větší? nebo se musí vyměnit komplet celé zrcátko i s držákem.? díky za odpověď.
  7. Ahoj mám problém. Otec má octu r.v.99 a má problém, že když zapne dálkový světla tak ok ale když je vypne tak svítí jen parkovačky po různým ramplování páček a přepínačů se zase rozsvítí. Nevíte co s tím může být?
  8. no nesedí mi ten pin 17a/16 ty píšeš šedo/fialová ajá tam mám šedo/žlutá a na další jsem nekoukal
  9. no nemohl bys mi prosim tě poslat schema jak to máš udělaný? mě ty barvy moc neseděj s těma tvejma.
  10. no právě že nechci nic. Nechci otáček kolečkem. to že nesvítí budíky a ani přepínače mi nepřijde jako velké ušetření energie vzhledem k tomu že tam jsou ledky s odběrem 20mA což je cca 0,25W a těch ledek tam není zas tolik. Dá se to teda nějak udělat třeba i jiným způsobem?
  11. Ahoj potřebuji poradit. Dostal jsem origo od škody relé denního svícení. Ale bohužel jsem se dočetl že funkce je taková že po nastartování se zapnou světla ale to je vše. nesvítí SPZ, dálkové ani prý budíky a přepínače. Takže v noci musím stejně otočit přepínač světel, což nechci. poraďte prosím jak to přepojit aby to šlo tak jako bych měl zapnutý přepínač. děkuji
  12. já to dělám tak že ho navrtám vrtákem který vrtá při opačných otáčkách tedy doleva. vrták má snahu se zakousnout a šroub uvolní když ne tak už jen vytahovák.
  13. může mi někdo poradit jestli je možné nějakým způsobem zobrazit vnitřní teplotu buď na budíkách (předface) a nebo na climatroniku? např. otec má manual klimu a na budíkách má venkovní teplotu, já mám climatronic a nemám to tam, jen na panelu climatronicu. tak jsem si myslel jestli by to tam nešlo nějak dodělat.? prosím poraďte.
  14. lukisoft

    Žhavení

    Ahoj chlapi. Mám problém se žhavením, na budíkách se rozsvítí symbol žhavení asi tak na 2vteřiny ale relé žhavení žhavý dýl hlavně když je motor studenej. po cvaknutí relé auto startuje super, ale když startuju hned po uhasnutí kontrolky a motor je studenej tak to vypadá jako když to startuje na 3 válce. žvičky jsou tejden starý BOSCH. nevíte v čem se problém? jde o 1,9TDi 81kW
  15. tak už to mám a nevypadá to zle. Kvalita nic moc. je to z telefonu.
×
×
  • Vytvořit nový...