Přejít na obsah

martinhad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení martinhad

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, nevím zda se to tu už řešilo. Mám Fábii 1,2 htp 47 kw. Když ji nastartuju studenou (kdyz stojí venku) tak sice chytne ale začne v ní šíleně škubat, pokud přidám plyn tak chípne. Toto opakuji tak 4krat, kdyz nepridavam plyn tak sice v ní škube ale po cca 20 sekundach v pohode. Pokud je auto v garaži tak je to lepsi a v lete uplne v pohode. Svítí mi kontrolka motoru. S autem jsem byl na dignostice - chybné tepelné čidlo. Vyměnili mi ho ve škodováckým servise za litr. No sice drahý, ale říkal jsem si aspoň to bude v pohodě. No ale auto melo ten samý problém. Opět diagnostika, opět vadné čidlo. Tentokrat mi ho vyměnil kamarád. Problém přetrvává dál. Čím by to mohlo být? Pokud se motor jen trochu zahřeje, je všecno OK. v servise mi řekli že si s tím mohou třeba 5 hodin hrat ale nemusí přijít co tomu je. Ale cenu 800 kč za hodinu mi řekli hned. Tím čidlem to nebude.
  2. no vypada to tak ale po 14 tisicich se mi to zda divny, nebo ne?
  3. mam u své fabie 1,2htp problém když zmáčknu brzdový pedál. Začne mi vibrovat volant i ten samotny pedál. Nevíte cím to může být? jinak auto ma najeto 14 500km. Na rovine ocas citim malinke vibrace do volantu ale po zmacknuti brzy je to hodne citelne.
  4. Dobrý den, měl bych velkou prosbu. Koupil jsem si auto OctaviaII classic, bez rádia. Chci si tam dát rádio stream. je jeho instalace jednoduchá?Zvládnu to sám nebo to musí připojovat nějaký odborník?Co vše budu pro tuto instalaci potřebovat? (Rámečky, lišty a podobně), popřípadě jaká je cca cena tohoto příslůušenství. Jsem amatér takže prosím berte mé otázky s trpělivostí. Děkuji
  5. Děkuji za radu, to jsem potreboval vedet. jen jakou tu prihradku mam dat dolu mistoho stavajiciho radia?da se koupit nekde na netu? mohl bys m i dat odkaz? dekuji moc.Jsem rad ze existuje takoveto forum.
  6. Dobrý de, jsme tu nový a potřeboval bych poradit. Mám fábii a v ní neoriginální rádio. (dole je dádio a nahoře přihrádka). Chci si koupit rádio škoda symphony CD.Samozřejmě že ne ve škodováckým servisu.A potřeboval bych poradit. Budu potřebovat nějaké rámečky a lišti k jeho zabudování? popřípadě jaké? A ta montáž bude stejná jak u toho co tam mám?tzn vytahnu isokonektory ze stareho radia(je na CD a přehrává i mp3) a zapojím je no nového? Nezlobte se že píši asi dost hloupé dotazy ale jsem v této problematice začátečník takže každá rada mi přijde vhod. Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...