Přejít na obsah

devil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení devil

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jo a taky bych se zeptal, jak spravne nastavit sklon prednich svetlometu - jake jsou parametry.
  2. Ahoj, chtel bych jen poprosit o upresneni hlasek systemu na MaxiDot v me Octavii Combi z roku 2006. System hlasi vypalene svetlo - leve predni tlumene. Dokumentace k autu vsak tlumene svetlo nezna - mam za to, ze se jetna o svetlo potkavaci. Zaroven bych se chtel zeptat, pokud se opravdu jedna o svetla potkavaci, zda je nezbytne pouzit zarovky H7 dle dokumentace. Ptam se proto, protoze v setu zarovek zakoupenych specialne pro Octavii, tato zarovka neni, misto toho tam jsou zarovky H3 a H4. lze pouzit nekterou z nich? Dekuji a preji hezky den
  3. hm, toto Thule buhužiaľ nie je. A pritom mi to predali priamo vo Škodovke.
  4. Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s tím, že se příčný nosič uchycený na hagusech trochu hýbe. I když ho pořádně utáhnu, tak po vyvinutí určité síly rukou, se příčník pohne. Obávám se proto, že při vyšší rychlosti to může způsobit problém např. s lyžemi na střeše. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je normální, že příčník není přidělán na hagusy úplně na fest. PS: příčníky jsem zakoupil v orig. Škoda prodejně.
  5. Zdravim, tak jsem se koukal na technicke specifikace Yetiho. Vysledek je (aspon na prvni pohled), ze pro rodinu s detmi je porad prostornejsi Octavia Combi. Pokud mate nekdo jiz s Yetim zkusenosti a muzete porovnat s Octaviou Combi, uvitam vase reakce (vyhody/nevyhody obou aut).
  6. Zdravím, minule jsem prvně nainstaloval příčníky na podélné nosiče na Octavii II Combi. Utáhl jsem co to šlo, hodil na pravou stranu dva páry lyží a vyjel. Po několika desítkách kilometrů jsem s hrůzou zjistil, že na levé straně koukají lyže. Zastavím a opravdu lyže jsou našikmo a přední příčník posunut přes deset centimetrů dozadu a ještě šikmo. Tak jsem zkontroloval utažení, ještě víc přitáhl lyže a znovu vyjel a opět ten samý problém. Většinou když jsem jel rychleji než 80. Po návratu domů jsem kontroloval příčníky a opravdu i po úplném dotažení kloužou po podélném nosiči. Asi to tedy budu muset řešit nějakými koženými podložkami nebo nevím, čím, ale dost mě to překvapilo, protože příčníky jsou z autorizované prodejny Škoda. Chtěl bych se zeptat, zda jste se někdo s podobným problémem setkal, případně zda je při montáži příčníků nějaký fígl, na který jsem zatím nepřišel. Dík
  7. devil

    Dešťový senzor

    senzor jsis dodelavat nemel. je to ta nejhorsi vec co je na Octavce. nikdy nefunguje takjak ma. kdyz prsi malo, tak furt stira jak o zivot. co bych dal za klasicky intervalovy sterac.
  8. Zdravím, přestalo mi fungovat jedno DO, nejspíš slabá baterie (dioda nesvítí). Bohužel jsem nepřišel na to, jak se k baterii dostat (a tudíž ani nevím zda ji dostanu v obchodu). CHci se proto zeptat, zda lze výměnu provést svépomocí nebo se musí do servisu?
  9. devil

    Výměna kola

    Ahoj, mám takový divný problém. Chtěl jsem vyměnit kola na zimní pneu. Přední mi šlo v pohodě, ale zadní jsem nemohl ani za nic sundadt z náboje. Nevíte náhodou čím to je a co s tím lze dělat? Dík PS" jedná se o Octaviu II Combi
  10. aha. jsem si toho predtim vubec nevsiml. dik za odpoved
  11. Zdravim, nedavno jsem zjistil, ze pri regulaci leveho zpetneho zrcatka se zaroven pohybuje i prave. Regulace praveho pak probiha bez problemu (tj. leve je v klidu). Nevite v cem by mohl byt problem?
  12. hm, tak já nevím, já mám rv 2006 a nevšiml jsem si, že by se okýnka po zamčení sama vytáhla nahoru...
  13. Ahoj, nedávno jsem si všiml, že mi u správně zamčeného auta najednou začaly blikat blinkry (nic jiného, alarm zůstal v klidu). Bylo to v garáži kde nikdo nebyl, přesto jsem zkusil otevřít dveře a byly zamčeny. Mezitím blikání samo od sebe přestalo. Ověřil jsem i zavření všech 5 dveří a vše bylo ok. To samé blikání se opakovalo ještě jednou za pár dnů na ulici. Nevíte někdo čím by to mohlo být?
  14. hele, a co jsi s tím udělal, mám stejný problém, rádio nefachčí a cd nechce ven.
×
×
  • Vytvořit nový...