Přejít na obsah

slim1963

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení slim1963

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Mám takový dotaz. Nějak mi to hlava nebere a jen mě zajímá jestli to tak má být. Bal jsem nedávno na STK. 0 závad všechno v pořádku, ale... Mám z výroby namontované tažné zařízení s odnímatelnou koulí.. Když jsem technickou dělal tak mě technik řekl, že musím kouli vozit sebou na STK, jinak mě dá štempl jen na měsíc a musím přijet s ní. Tak mě zajímá jestli je tahle blbost opravdu v předpisech nebo ne. Není problém abych si ji příště vzal, ale nechápu princip a navíc to brát i jako vážnější závadu ?!
  2. Tragedie v JZD:Psal jsem některé....
  3. K té spojce..Ta byla měněna ještě před prodejem bývalou majitelkou při 18 000kmNo ona měla 80 let a asi ji nešetřila. ony nekteré úkony v servisce jsou i kvůli záruce a tu už jaksi nemám.Olej je měněný při 20000.Takže brzdy, nějaké filtry?Taky mi lehce táhne doprava asi jak měnily ty silentbloky/ikdyž by měli přitom dělat i geometrii /.Rozvody taky zkontrolovat?
  4. Mám 13let starou Fabii a nyní se blížím 30000km.Koupil jsem ji před rokem po jedné důchodkyni...Chtěl bych to dát do servisu na prohlídku.Garančku už samozřejmě nemám, ale preventivně bych chtěl udělat nějaký věci.Na co se zaměřit, co vyměnit atd.Tedy to co je potřeba, ne to co je psáno v oné garanční prohlídce.Prostě platit jen za to co je nutné, po této době.Podotýkám, že silentbloky mám vyměněné a spojku novou.Chladící jsem měnil loni.Udělám servis klimatizace.Co dál?Do aut nedělám, takže jak pro blba.
  5. Já koupil taky tuhle http://www.nej-ceny.cz/618170/loketni-operka-skoda-fabia-i-textilni-cerna-typ-6y-1999-2007.html A nevrtal jsem nikde!Obtočil jsem kulatou i hranatou část /so se zasouvá do nápojovky/černou textilní samolepící páskou/stačí jednou a zatlačil .Ani se nehne.Vytáhnout lze jen kolmo vzhůru a to se musí zabrat...
  6. Já si nechal ušít podle tvaru z batohoviny a sucháčama připnul.
  7. No, motor je jako nový.Když si ho mechanik prohlížel tak nevěřil ani těm 20000.Jako by vyjel z továrny.
  8. Zdravím.Po sešrotování mé Felicie jsem si pořídil Fabii 1,4.Má nejeto jen 20 000 a prozatím/snad jen mě čeká výměna silentbloků/ všechno jede.Ovšem mám takový problém.Vždy když dojedu a otevřu motor je cítit takový zvláštní smrad jež bohužel nemůžu popsat/něco mezi pálicí se gumou,olejem,um.hmotou ....Těžko říct.Já osobně bych si toho ani nevšímal,myslel jsem, že je to normální-prostě horký motor.Taky jsem to mohl těžko srovnávat když jsem to měl hned od koupi.Až když jsem byl na evidenčce tak mechanik podotkl "něco vám tam smrdí.." To jsem ještě tak nějak přešel.No ale když jsem jel měnit olej tak mi totéž řekl v servisu Škoda.Tak se ptám co by to mohlo být a on prý těžko říct možná spojka.No říkal jsem , že ta by tam měla být nová/což mi tvrdil předchozí majitel,což byla nějaká důchodkyně co téměř nejezdila a když už tak takovýn způsobem, že tu spojku odrovnala/.Tak jsem mu řekl ať to při té výměně trochu zkusí.No když mě předával auto, tak řekl, že spojka je v pohodě a neví co by to mohlo být. Ze mě se zatím stal paranoik, stále na to myslím a dostal jsem se až k prasklým blokům apod.Ovšem na autě jinak je všechno v pohodě.Jede dobře,kapalina neubývá,spotřeba výborná,VAG všechno O.K.Prostě nic.Jen ten zvláštní zápach.Ovšem to mě ničí protože pořád vidím katastrofické scénáře.Mám to nechat být a čekat ?Zatím už jsem najel skoro 1000km a stále to stejné...Vím, že těžko něco budete vědět, ale přece jen, třeba se najde někdo, kdo měl podobný problém.
×
×
  • Vytvořit nový...