Přejít na obsah

Garet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Garet

  1. Klima musí být vypnutá teda chlazení nastaví se nízká teplota aby se otevřela klapka (u O2 klimatronic např. 16-17st.) zapne se vnitřní okruh nastaví nízké otačky ventilátoru nastavit aby proud vzduchu foukal třeba všemi výdechy(podle tipu klimatic nebo klimatronic) nasměřuje se aby proud mlhy směřoval do nasávacího kanálku pro vnitřní cirkulaci(tedy v mém případě u ultrazvukového čističe) u tech sprejů píšou že se maj dát za přední sedadlo spolujezdce ale dávaj se k nohám spolujezdce.Tak ať to pomuže
  2. Jen se zeptám, bylo to auto na brzdě než si ho čipnul a byl si u toho? Jaký je pocit z jízdy ve skutečnosti? Řekl bych že motor bere dřív odspodu a zmenšil se turboefekt ale jinak nic nic co.
  3. Zdar lidi. Hele nic proti chipování (super věc)ale zkoušel někdo z vás nečipovaný motor na brzdě než zaplatíte nějakou částku některé z firem co to dělaj a polovina z nich jsou vyčuránci a ví to co vy ne že např. nečipovaný motor 2.0 TDi 16v má 120 KW a víc než 400Nm už z výroby a to vše díky tolikrát médii napadanému sistému PD. Tkže chci jen říct aby jste byly opatrný u koho a jak si to necháte udělat není to o tom tam jen šoupnout nějaký program a jezdíte taky můžete o něco přijít např. o turbo nebo skvělou spotřebu která by měla tímto ještě klesnout.
  4. Jednoduše. Je na to taková nádoba (vypadá jako varná konvice) napustí se do ní desinfekční přípravek nasadí se na to taková hubička strčí se k sání před spolujezdcem zapne se vnitřní cirkulace nastaví klima tu konvici píchneš do el. zásuvky 230V a ultrazvukový vlny ten přípravek rozpráší na takovou mlhu kterou necháš v interiéru kolovat celou klimou a všema výdechy. Já tohle čistění dělám sobě i známím a komu co smrdělo tak to přestalo a u mého auta nikdy nic nesmrdělo a nikdo jsme neměly ani žádný rýmy a podobný problemy.
  5. has not set their status

  6. Proboha čím a jak ty klimy čistíte? To jste nikdy neskoušely třeba ultrazvukové čištění nebo jste o něm aspoň neslyšely? Jednoduchý účinný.
×
×
  • Vytvořit nový...